Review: Victoria’s Secret bodymist geschenkset

24
133

Als er één product is geweest, die de laatste tijd enorm populair was, is het de bodymist van Victoria’s Secret. Zo nu en dan werden ze verkocht bij Etos voor leuke prijsjes, en ze waren dan ook snel uitverkocht. Ik spotte laatste bij Bol deze giftset, bestaande uit 10 mini bodymists. Ik maak nooit een bodymist op, dus de formaten waren precies geschikt voor mij. En.. zo’n set is altijd leuk om kennis te maken met de geuren! Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan verder.

Helaas is de giftset momenteel uitverkocht, maar hopelijk komt hij snel weer terug. De geschenkset bestaat uit tien bodymists van 60ml per stuk (de fullsize is 250ml), en de set kostte €22,99. De bodymists komen in een mooie geschenkverpakking, inclusief strik eraan en een kaartje waarop je je naam en die van de ontvanger kan zetten. Op de achterkant staan de ingrediënten van elke bodymist.

De geschenkset bevat de volgende tien geuren:

 • Love Spell
 • Amber Romance
 • Pure Seduction
 • Passion Struck
 • Coconut Passion
 • Sheer Love
 • Such a Flirt
 • Mango Temptation
 • Aqua Kiss
 • Secret Escape

Love Spell ♥ cherry blossom & peach
Ik begin meteen met de minst geliefde geur uit de set (wat mij betreft): Love Spell. Een mix van kersenbloemen en perzik, maar het enige wat ik ruik is mierzoete geur, tegen chemisch aan. Ik weet dat veel meiden deze heerlijk vinden, waarschijnlijk zijn dat meiden die Snow Fairy van Lush ook lekker vinden :tongue: Ik vind hem té zoet en té sterk.

Amber Romance ♥ amber & crème anglaise
Dit is de enige geur uit de set, waarvan ik de fullsize versie heb! Deze geur is al minder zoet dan Love Spell. Een warme ambergeur voert de boventoon, maar ik ruik ook wel wat vanille te ruiken. Nu zou het best kunnen dat dat de crème anglaise is, ik ken die geur helaas niet precies. Houd je van warme geuren, dan zul je Amber Romance zeker waarderen!

Pure Seduction ♥ red plum & freesia
Ook weer een vrij zoete geur, maar met een tint erin. Doet me een beetje denken aan watermeloen, met een vleugje Love Spell. Een zomerse en zoete geur, die zoetekauwen die van Love Spell houden, ook wel lekker vinden. Hij lijkt iets kruidig te zijn, dus mocht je niet van standaard zoet of bloemig houden, probeer deze geur dan zeker eens een keer.

Passion Struck ♥ fuji apple & vanilla orchid
Een heerlijke geur, die me doet me denken aan een parfum die ik heb. Is het Daisy van Marc Jacobs? Geen idee, maar hij ruikt wel enorm lekker! Hij is niet té zoet, een beetje warm dankzij de vanilla, en ietwat fruitig door de appel erin. Perfecte mix!

Coconut Passion ♥ vanilla & coconut
Hmmm.. deze is ook weer zó lekker! Een warme, tropische mix van kokosnoot en vanille – niets meer, niets minder! Warm en lichtzoet, waarbij de vanille de boventoon voert. Eén van m’n favorieten uit de set! Hmm.. bounty’s, kokosnoten, onbewoonde eilanden, 35 graden, hangmat…

Sheer Love ♥ white cotton & pink lily
Een erg zoete geur, maar heel anders zoet dan Love Spell en Pure Seduction. Ik ruik de frisheid van de katoen, met een zoete, bloemige tint erin. Heerlijke geur vind ik dit, erg uniek, maar tegelijkertijd ook verfrissend. Aanrader om te ruiken! Je bent direct verkocht.

Such a Flirt ♥ starfruit & white orchid
Oeh, wat een snoepjesgeur is dit! Erg fruitige geur, die later iets warmer wordt. Een aparte geur, maar absoluut weer een topper! In het begin is hij erg zoet, maar wel met een scherpje tint erin. Hij doet me ergens aan denken, maar ik weet niet waaraan..

Mango Temptation ♥ mango nectar & hibiscus
Houd je van mango? Dan houd je natuurlijk van Mango Temptation! Fruitig, zoet, een lekkere mix van mango met een bloemige tint erin. Geen standaard mango geur dus, maar net even een beetje anders.

Aqua Kiss ♥ rain-kissed freesia & daisy
Een zeer frisse, ietwat bloemige geur. Deze geur doet je denken aan het voorjaar, wanneer de bloemen vol in bloei staan, maar het nog wel regenachtig is. Is een subtiele geur, totaal niet overheersend, dus voor veel mensen erg geschikt.

Secret Escape ♥ sheer freesia & guava flowers
Ah, deze is ook weer zo lekker! Een tropische en bloemige geur, doet een beetje exotisch aan. Je ruikt goed de bloemen erin, en wordt naarmate hij langer zit, steeds iets warmer. In het begin kan hij wat overheersend zijn, maar daarna is het een zeer fraaie geur.

Deze set is écht een must have. Mijn favorieten zijn Coconut Passion, Amber Romance, Passion Struck, en Sheer Love. Over het algemeen zijn alle bodymists zoet en/of bloemig, maar onderling zit nog veel verschil. Voor iedereen zit er wel wat lekkers tussen! De bodymists ruik ik nog urenlang op mijn huid, en ze schijnen ook nog verzorgende en hydraterende eigenschappen te hebben, ze bevatten namelijk allemaal aloë vera en kamille.

Heb jij een VS bodymist in je bezit? Zo ja, welke?

24 REACTIES

 1. Wat een leuke set! En dat voor die prijs, dat is echt geen geld. Ik heb nu zo’n 8 fullsize fragrance mist van VS en ik ben er dolbij mee :). Ze ruiken zo heerlijk en sommige zijn natuurlijk favoriet. Die zijn dus al behoorlijk aan het leeg gaan!

 2. Ik zag inderdaad ook producten van Victoria’s Secret bij Etos. Ik ben niet zo van de bodymists en heb hier echt helemaal niks mee haha. Ik vind de verpakkingen heel erg tof, maar ik ben bang dat ik het alsnog niet zou gaan gebruiken! Mooie foto’s!!

 3. Wat een handige review! Ik heb al vaker voor deze flesjes gestaan, maar vaak zijn er geen testers. En tja…..waar begin je dan? Ik denk dat ik voor Coconut Passion zou gaan, aangezien ik gek ben op cocos :-D

 4. Wauw wat een grote mooie set. Heel fijn dat je hem zo uitgebreid heb gereviewd. (volgens mij heb je trouwens Pure Seduction en Mango Tempation verwisseld). Ik was eerst ook helemaal into the VS bodysprays maar ik vind ze eigenlijk veels te zoet. Maar een aantal geuren uit deze set lijken me toch wel erg lekker.

 5. Dat is best een redelijk leuk prijsje voor zo’n giftset. Bij mij heeft de Etos alleen maar de grote verpakkingen en dan vind ik zo’n setje toch een stuk leuker. Ik ga het in de gaten houden. xxx Lucinda

 6. Ziet er uit als een goede deal! Ik wil hem zeker eens proberen. Had eens een fullsize gekocht maar bleek toch geen fan van de geur te zijn, dus zoiets is echt iets voor mij.

 7. Toffe set! Ik heb zelf de fullsize Love Spell (en vind Snowfairy echt te zoet! ;) ), Coconut Passion, Passion Struck, Mango Temptation, Sheer Love en Pure Seduction :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here