Review: W7 EyeLust Mascara & Ravishing Raspberry Lip Balm

W7 was voor mij een onbekend merk, totdat ik van Freshmint Cosmetics twee producten ervan kreeg opgestuurd. W7 is een Brits budgetmerk en heeft veel leuke, fleurige producten in hun assortiment. De mascara en lipbalm vallen zeker op in je stash, maar hoe is de werking van deze budgetproof producten? Lees verder om het te lezen.

Klik verder voor de rest van de review!

De EyeLust Mascara heeft een leuk uiterlijk. Hij is oranje/roze, ligt fijn in de hand en heeft een groot borsteltje. Het grote borsteltje bevat veel lange haartjes en is door de grootte erg wennen, vind ik, want je prikt snel in je oog ermee! Vooral de onderste rij wimpers vind ik lastig om zonder te knoeien aan te brengen. De mascara bevat 15ml en de kleur is Blackest Black.

De lipbalm zit in een tinnen blikje, en is echt superschattig! :D Er zit 12 gram aan product in, lekker veel dus. Als je het blikje opent zie je de lipbalm erin, deze is rood gekleurd maar is transparent op de lippen. Hij sluit goed, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat hij, bijvoorbeeld in je tas, open gaat. Er zijn verschillende smaken, dit is Ravishing Raspberry. Hij geurt licht zoetjes, niet te overheersend.


Met de W7 EyeLust Mascara

Wauw, wat een mooi effect! We hebben hier een budgettopper, hoor! Hij separeert m’n wimpers, maakt ze nóg zwarter en maakt ze ook lekker lang. Je hebt maar één likje mascara nodig voor het effect op de bovenstaande foto’s! De mascara geeft niet af in de loop van de dag, het effect wordt wel steeds wat minder. ’s Avonds even bijwerken als je nog de deur uit moet, dus :)

Na een week dragen ondervind ik geen irritaties en hij is gemakkelijk te verwijderen. Wel vind ik hem na een week wat gaan klonteren, en wordt de opening van de huls ook snel vies door het afvegen daardoor.

Over de lipbalm ben ik ook erg tevreden. Hij geurt lekker, maar niet té. Hij laat een mooie glans achter op m’n lippen, zonder te plakken. Bovendien blijft hij flink hij wat uurtjes zitten, en kun je zelfs nog wat eten en/of drinken. Hij maakt je lippen direct zacht en kissable! :heart:

Informatie
Prijs: De mascara kost €3,95 en de lipbalm is €2,95.
Inhoud: De mascara bevat 15 ml, de lipbalm bevat 12 gram.
Verkrijgbaar: Hier de mascara en hier de lipbalm.
Pluspunten: De mascara geeft een mooi effect, geeft niet af onder de ogen, is budgetproof. De lipbalm heeft een leuke verpakking, subtiel zoet geurtje, maakt de lippen zacht, voorziet ze van een mooie glans, blijft lang zitten.
Minpunten: De mascara verliest wat effect in de loop van de dag, het borsteltje is erg groot (onhandig!) en hij gaat klonteren na een week gebruiken. De lipbalm is niet erg hygiënisch in gebruik doordat je er steeds met je vinger in moet.
Belangrijk om te weten:

19 REACTIES

  1. Wow, die mascara! Ik heb het merk net ontdekt, ik heb er twee lakjes van gekocht. Eén daarvan is bijna een directe dupe van die van Deborah Lippmann. Misschien nog een tip om te kopen?

  2. Zijn er mensen die weten waar je W7 kunt halen ? ik ken wel een voordeel winkel
    maar die verkoopt niet zeg maar deze producten. Wie het weet zou het leuk vinden
    als je reageert.
    :P

  3. leuke en mooie producten vooral de lipbalm. De mascara ziet er goed uit wel jammer van de grote borstel en het snel achteruitgaan van het producct

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in