Review: W7 In The Buff ♥ Lightly Toasted eyeshadow palette

De oogschaduw palettes van W7 zijn de laatste tijd ongekend populair. Mooie kleuren, goede pigmentatie, en sommige worden zelfs dupes van duurdere merken genoemd. Ik zag laatst het Lightly Toasted palette in de winkel liggen, en de kleuren spraken me direct aan. Dit palette zou zelfs dé dupe van Urban Decay Naked 1 palette zijn! Alleen dan een stuk goedkoper. Lees je mee?

Het palette zit in een blikken verpakking, hij doet me al snel denken aan het Naked 1 palette qua vormgeving. Op de achterkant staan alle kleuren en vind je ook de ingrediënten. Als je het palette open klikt zie je de 12 oogschaduws, ook bevat het palette een langwerpige, dubbelzijdige applicator. De haartjes hiervan voelen goed stevig en zacht aan.


Teddy Bear, Wonderland, Cracker, Happy


Teddy Bear, Wonderland, Cracker, Happy


Lady Luck, Twister, Di Di, Delilah


Lady Luck, Twister, Di Di, Delilah


Magic, It’s a Dream, Up in Smoke, Dawn


Magic, It’s a Dream, Up in Smoke, Dawn

Het palette biedt veel tinten bruin, beige en alles wat daartussen valt. Mooie, natuurlijke nude tinten. Zowel matte als shimmer, van alles wat zit erin. De variatie is groot en wisselend, en toch ook compleet. Jammer dat er geen witte highlighter in zit, maar de prachtige zwarte oogschaduw mét shimmer erin maakt alles goed.

De pigmentatie is vrij goed! Ik heb alles met één veeg op de droge huid aangebracht. Normaal gesproken breng ik ze aan over een primer heen, dus dan is de pigmentatie nóg beter. Maar zelfs zonder primer kun je goed werken met de kleuren! Voor de zwarte raad ik wel een primer onder, ik vind hem niet écht zwart zo. De andere kleuren verrassen mij positief qua pigmentatie, zelfs de matte kleuren!


Look 1


Look 1


Look 2


Look 2

Niet de mooiste looks die ik heb gemaakt, maar het gaat even om het idee :tongue: Dit palette vind ik absoluut een aanrader. Voor €7,99 krijg je 12 prachtige kleuren, waarmee je allerlei nude looks kunt maken. Een subtiele nude look kan, een heavy nude look kan ook. Inclusief een mooie highlighter, maar ook een pikzwarte oogschaduw. Wat wil je nog meer? Een perfecte dupe van Naked 1 als je het mij vraagt. Primer eronder en you’re good to go.

W7 koop je in diverse webshops zoals Freshmint Cosmetics, maar ook bij Op=Op voordeelshop.

Wat is jouw ervaring met W7 palettes?

13 REACTIES

  1. Dit is het enige W7 palette wat ik tot nu toe heb laten liggen. De kleuren zijn prachtig, daar zeker niet van, maar ik vind het niet echt bij mij passen en tenslotte heb ik ook al tientallen aan paletten. Misschien dat ik toch overstag ga hoor als hij eindelijk eens hier te koop is bij de op=op shop, maar voorlopig is dit het net niet voor mij. xxx Lucinda

  2. Dit is het enige W7 naked dupe palette die ik nog niet heb. Maar ik ben ook niet van plan om het aan te schaffen. Paletjes genoeg hier en ik draag bijna geen make up mee de laatste tijd. (zonde toch) De kleuren staan je echt heel goed. Veel plezier ermee :)

  3. Wat een mooie pigmentatie! Zelf heb ik een ander palette van W7 en daarbij viel het me op dat de swatches erg mooi waren, maar toen ik een look probeerde te maken de kleuren een soort van 1 brij werden

  4. Mooie kleuren en het pallette is super gepigmenteerd ik denk dat ik deze ook maar eens moet aanschaffen aangezien ik experimenteer met ooglooks. Thanks for the tip! X

  5. Leuke post! Mooie foto’s heb je gemaakt van de swatches met de kleurtjes eebij :) Ik heb Lightly Toasted en in the Buff van W7. Ik vind de paletten van W7 niet zo geweldig qua pigment. Ook blenden ze niet zo lekker. Ik vind dat MUA of Makeup Revolution betere alternatieven heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in