Review: Yanqina Waterproof Eyeliner

Eyeliners op eBay kopen doe ik altijd vrij vaak. Ik heb er al een aantal meegemaakt die mij zeer goed bevielen, zoals deze. Laatst kwam ik dit schatje tegen, een eyeliner met roze huls met zwarte stippen. Ik besloot de gok te nemen (voor die euro kun je dat namelijk makkelijk doen!) en bestelde hem. Een paar weken later had ik hem binnen.. en vandaag lees je mijn mening erover!

Deze schattige eyeliner kocht ik een paar maanden geleden op eBay, inmiddels heeft de verkoper hem niet meer, maar als je zoekt op “pink eyeliner” en dan Worldwide selecteert, kom je hem snel tegen. Hier bijvoorbeeld, voor €1,28 (zonder verzendkosten).

De eyeliner is van het merk Yanqina, hoeveel ml erin zit kan ik nergens ontdekken. Ik gok 6 á 7 ml. Er zit een dop op die na een paar weken gebruik lastig doet, je moet goed hard trekken, anders blijft de binnenkant van de dop aan de huls vastzitten. Zoals je ziet op de bovenste foto, lekt de substantie ook vrij snel.

Qua kleur is de eyeliner echt intens zwart, en het vilten puntje is zeer spits. Met deze eyeliner trek je dus in no time een strakke, dunne lijn! Ook droogt hij ontzettend snel op, na een paar seconde kan ik al met m’n vinger erover heen vegen, zonder dat hij nog afgeeft of gaat vlekken! :shock: Als hij vervolgens aangebracht is, blijft hij zitten als een huis. Hierop scoort hij dus al héél goed, wat mij betreft!

Helaas is de langdurigheid wat minder goed. Hij blijft de eerste paar uur, zonder te tranen/zwemmen/regenen/huilen/etc., goed zitten, maar na een paar uur begint hij toch wat uit te lopen. Ik heb vrij snel traanogen en ben dan ook na een paar uur m’n wing opeens kwijt. Hierop scoort hij dus niet goed, bij me! Een eyeliner moet bij mij de hele dag op z’n plek blijven zitten, ik wil niet m’n wing van m’n voorhoofd af moeten vegen halverwege de dag.

Conclusie De prijs, de verpakking, en het spitse puntje vind ik erg prettig en zijn dan ook echt voordelen. Helaas is het belangrijkste voor mij dat een eyeliner goed op z’n plek blijft zitten, en dat doet deze niet. Een eenvoudige powernap overleeft hij niet, net als je hond uitlaten in de regen. En aangezien we dat nogal eens hebben in Nederland.. ga ik toch op zoek naar een eyeliner die wél lang blijft zitten!

12 REACTIES

  1. De verpakking is in ieder geval erg leuk gedaan en het prijskaartje is ook geweldig natuurlijk. Ik heb niet zozeer waterige ogen, maar vooral vette oogleden en daarom blijf ik dus ook vaak bij eyeliner uit de buurt als het geen waterproof is. xxx Lucinda

  2. Oeh wat jammer dat ´ie niet zo goed blijft zitten. Ik had ´m ook al gezien op Ebay en aangezien ik van mezelf al niet zo een held ben met eyeliner heb ik ´m maar niet besteld. Maar als ´ie niet blijft zitten ga ik dat ook niet doen! Wat jammer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in