Review: Yves Rocher Monoï de Tahiti eau de toilette

Met de zomer in aantocht (hoop ik dan) merk ik dat m’n voorkeur voor parfums begint te veranderen. Zo draag ik liever een EDT dan een EDP, en draag ik het liefst frisse, niet-al-te-zoete geurtjes. Bloemig vind ik ook lekker, maar dan weer niet te zwaar. Van Yves Rocher heb ik een aantal parfums, en onlangs voegde ik daar Monoï aan toe. Dé perfecte zomergeur, of toch niet? Lees snel verder!

“Laat u meevoeren naar een paradijselijk, hagelwit strand, omgeven door azuurblauwe lagunes, met deze Tahitiaanse geursensatie dat direct een vakantiegevoel oproept. Als de streling van een exotisch briesje komen de geuren van tiarébloemen en ylang-ylang samen tegen een achtergrond van vanille, om de huid te verwarmen als door een zonnestraal.”

Het parfum (EDT eigenlijk, maar voor het gemak zeg ik even parfum) is van Yves Rocher, en behalve het parfum hebben ze ook nog een bodyshampoo, body spray, en droge olie van deze lijn. Het parfum is er alleen in 100ml, en niet in EDP. Je krijgt ‘m geleverd in een vrolijk, tropisch doosje. De fles zelf is iets saaier, namelijk gewoon doorschijnend met een bronzen dop en opdruk. Desondanks vind ik de bloemen erg leuk, op zowel het doosje als het flesje! Lekker zomers.

Het is een enorm tropische en exotische geur, die bloemig, maar tegelijkertijd ook zoet ruikt. In het begin dat ik ‘m opspuit vind ik hem vrij zoet en warm, na een paar minuten wordt hij iets bloemiger. Het parfum bevat tiarébloemen en ylang-ylang, maar ook vanille en kokos. Deze combinatie uit zich in een zeer zomerse geur. Sensueel, zwoel, warm – daarmee zou ik hem kunnen omschrijven! Overigens bevat hij geen parabenen.

Een fles van 100ml kost €15,95. Ik vind dit een zeer mooie prijs, zeker voor zo’n grote fles! Het parfum blijft vrij lang hangen bij me. Een hele dag redt hij helaas niet, maar ik hoef ook weer niet ieder uur bij te spuiten. Dit luchtje is de zomer in een flesje. Ik denk dat veel neuzen hem kunnen waarderen! Een leuke prijs, een unieke en heerlijke geur, wat wil je nog meer? Ik ben fan!

Yves Rocher Monoï de Tahiti Eau de toilette bevat 100ml en kost €15,95. Je koopt hem in de webshop van Yves Rocher.

Wat is jouw zomer parfum?

7 REACTIES

  1. Wat leuk, ik wist helemaal niet dat ze ook een Monoï geur hadden! Ik heb een paar jaar geleden van deze lijn de olie gehad.. Wat rook deze ontzettend lekker! Ik nam deze altijd mee op vakantie en smeerde deze ’s avonds na het douchen op.. Mijn huid was meteen verzorgd en ik had een mooie gloed en meteen een lekkere geur om me heen! :-)..Ik kan me dus wel voorstellen hoe deze geur ruikt, lekker zomers!

  2. Deze lijkt me erg lekker! Ik heb je trouwens een paar dagen geleden getagd om de low-budget VS high end tag te doen. Misschien vind je het leuk om hem over te nemen?

  3. ik gebruik al jaren alles van de monoï lijn van yves rocher en het is een heerlijke geur zeker om een vakantiegevoel te krijgen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in