Review: Yves Rocher Spicy Vanilla producten

Kerstcollecties, ik houd er zó enorm van! Ik ben dol op de Kerst, maar ook alles wat daarbij komt kijken. Veel merken lanceren speciaal voor deze feestelijk maand een Kerstcollectie of op z’n minst wat kerstproducten. Zo ook Yves Rocher, het merk wat ik al mijn hele leven ken (bedankt mam!). Lekker ouderwets via de post heb ik besteld. Ik laat je vandaag een aantal producten zien uit de Spicy Vanilla lijn.

Spicy Vanilla Bad- en Douchegel – €1,95 / 200ml – link
Ik begin met de bad- en douchegel, een fles van 200ml met een feestelijk uiterlijk. Afgebeeld met een bosje vanillastokjes met een strikje erom heen, dus het is meteen duidelijk welke geur dit betreft. En dat om een winterse geur gaat, want de bruinige verpakkingen met gouden opdrukken doen Kerstig aan. Hij heeft een drukknop bovenop, lekker makkelijk doseren dus.

De geur is precies zoals je hem verwacht, een warme en kruidige geur. Heel winters, heel feestelijk. Doet me erg denken aan Glögg van Lush! Zoet, warm en kruidig. De vanille erin is lastig te herkennen, heel in de verte ruik ik wat vanille, maar daar blijft het ook bij. Verder is het een heerlijke douchegel, hij droogt m’n huid niet uit en ik word direct vrolijk van de kerstgeur!

Spice Vanilla Handzeep – €2,95 /200 ml – link
De handzeep vind ik ook een leuk product in een Kerstcollectie. Staat lekker feestelijk bij de wastafel of in de keuken! De handzeep heeft een leuke flacon en handige doseerpomp. Hij schuimt goed, de geur is verrukkelijk en je handen zijn na het wassen schoon, zacht en ruiken subtiel.

Spicy Vanilla Handcrème – €2,50 / 75ml – link
Blij! Handcrèmes zijn een verslaving van me namelijk. En hij is perfect voor na de handzeep! Hij bevat korenbloemwater en amandelolie, maar ook wat parfum. De substantie is wit en vrij vloeibaar, dat had van mij wat steviger gemogen. Een winterse handcrème mag van mij altijd wel lekker dik, romig en stevig zijn, in plaats van licht. Hoe dan ook, de geur is precies goed aanwezig en hij trekt lekker snel in. M’n handen zijn lang gehydrateerd en zacht, maar na contact met water of na gewoon een paar uur, is het tijd om weer bij te smeren. Ik vind hem niet extreem voedend, iets wat ik wel zoek in de winter voor mijn schrale handen.

De kerstcollectie van Yves Rocher bevat de volgende drie lijnen:

  • Spicy Vanilla
  • Gekonfijte Sinaasappel & Amandel
  • Gekonfijte Sinaasappel & Kaneel

Uiteraard heb ik van alle drie de lijnen producten gekocht, maar van de Gekonfijte Sinaasappel & Amandel en de Gekonfijte Sinaasappel & Kaneel komt later nog een review van. De Yves Rocher Spicy Vanilla douchegel, de handzeep en de handcrème zijn in een set te koop, maar ook zijn alle producten (en meer!) los te koop. Je vindt ze op deze pagina!

Ben jij ook dol op kerstcollecties van merken?

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in