Review: Ziaja Cucumber Face Toner

Het reinigen van m’n gezicht vind ik net zo belangrijk als tandenpoetsen. Ik kan niet slapen als ik m’n tanden niet heb gepoetst, maar ik kan ook zeker niet slapen als m’n gezicht niet schoon is! Je zult mij nooit betrappen op het niet afhalen van m’n make-up. Hoe dronken of ziek ik ook ben, ik haal áltijd mijn make-up eraf. De laatste stap van de reiniging, het gebruik van tonic, vind ik ook een essentiële stap! Het verfrist m’n gezicht en maakt hem nog net even wat schoner. Je raadt het dus al: ik kan niet zonder tonic! Vandaag ga ik de tonic van de Cucumber lijn van Ziaja testen.

Deze alcoholvrije tonic van Ziaja bevat 200 ml en is afkomstig van de Komkommer lijn. Deze is speciaal voor de normale, vette of een gecombineerde huid. Hij zorgt voor intensieve hydratatie en kalmeert huidirritaties. Behalve de tonic, is er ook een reinigingsmelk en gezichtscrème in de komkommer serie.

De tonic is geschikt voor dagelijks gebruik, en bevat komkommerpulp en vitamine B5. Dit zijn zowel hydraterende als kalmerende ingrediënten, dus de beschrijving van de komkommer lijn klopt exact! De tonic zit in een groene fles, wat natuurlijk goed overeenkomt met de kleur van komkommers. Lekker herkenbaar dus! Ook vind ik de flacon erg handig en makkelijk in gebruik. Hij heeft een klikdop met klein doseergaatje, waarmee je makkelijk wat op je wattenschijfje aanbrengt.

De toner heeft de frisse geur van komkommers, iets wat ik al gehoopt had! Ik vind dat namelijk altijd erg lekker ruiken. ’s Ochtends is de tonic heerlijk – deels vanwege zijn frisse, opwekkende geur. Maar ook ’s avonds gebruik ik hem graag. Perfect om de laatste restjes make-up mee te verwijderen, en de huid zijdezacht en schoon achter te laten. Ook frist hij de huid lekker op.

Kortom, een lekkere, verfrissende en verkwikkende tonic die de huid goed reinigt en hydrateert. Hij is inmiddels een vast onderdeel geworden van m’n ritueel ’s avonds! Ook de prijs is errúg fijn: €3,29 voor een fles van 200 ml.
Je koopt Ziaja in de webshop, maar ze hebben ook een fysieke winkel in Den Haag!

Ben jij bekend met producten van Ziaja?

3 REACTIES

  1. Klinkt als een fijne toner! Ik poets mijn tanden en reinig mijn gezicht altijd voor het slapen gaan, hoe moe (of dronken *hips*) ik ook ben ;-) het idee alleen al om met een vies gezicht te slapen zou er al voor zorgen dat ik niet zou kunnen slapen.
    Ik ben met Ziaja nog niet bekend, maar dit lijkt me een fijne toner. Zelf gebruik ik micellair water van Garnier als toner en als laatste stap van mijn gezichtsreinigingsritueel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in