Swatches ♥ 3x Catrice nagellak van €1

Behalve dat ik een tuincentrum-verbod, Action-verbod, Trekpleister-verbod, DA-verbod en Douglas-verbod heb, heb ik nu ook een Kruidvat-verbod. Gekregen van m’n vriend. Want ik shop teveel. Ofzo. Maar vóórdat ik dat verbod kreeg, kocht ik deze drie nagellakjes. Eén euro per stuk! Nu is er een hoop Catrice make-up afgeprijsd omdat ze uit het assortiment gaan, maar deze drie kleurtjes zijn van de NEONaturals collectie. Deze drie kleuren waren ook de enige kleuren die ze nog hadden, dus.. MEENEMEN EN SWATCHEN! Yayayayay!

Note: Ik weet dat er (nog steeds) één nagel korter is dan de rest. Dit is een tijdje geleden gebeurd toen ik met Bram aan het stoeien was (meteen die hond de deur uitgedaan, dat snap je natuurlijk wel) (grapjuhh), en de nagels van m’n andere hand besloten om ook doodleuk even allemaal af te breken. Asdfgghgsfad! Ik weet ook dat het geen porum is, maar hopelijk kunnen jullie er nog eventjes doorheen kijken. Ik wil tóch even de swatches laten zien :$

Ik begin met C02 – For Bright Guys, dit is een oranje kleur zonder shimmers. Lekker glanzend en vrolijk, een perfecte kleur voor de eerste 8 maanden van het jaar. Ik heb hiervan twee laagjes aangebracht.

De volgende is C01 – Little Miss Sunshine, dit is een gele kleur met veel shimmertjes erin. Ook hiervan heb ik twee lagen aangebracht.

En tot slot C06 – Be Natural. Deze is taupe/grijs, zonder shimmers, maar ook lekker glanzend. En zoals de vorige twee kleuren, heb ik met deze kleur ook twee lagen aangebracht. Dit geeft het mooiste resultaat!

Dus hop hop hop, snel naar de Kruidvat, want misschien liggen deze drie beauties ook bij jou in de sale bak voor slechts 1 euro! Welke kleur vind jij het mooist?

11 REACTIES

  1. Vind het best meevallen met die korte nagel hoor! Zo zien die van mij er ook altijd uit haha maar dan verdom ik het om de rest bij te vijlen. Leuke kleurtjes!

  2. Ik heb nog met die gele in mijn hand gestaan, maar nu ik die swatches zie, vind ik die toch een beetje tegenvallen. Heb wel een hele mooie witte (dekt niet, maar een laagje type-ex wit helpt) met glitters en een iets donkere bruin dan die jij hebt. Echt heel mooie kleurtjes en inderdaad niet duur!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in