Tekstgrootte: groter / kleiner

Ik weet niet meer in welke beautybox hij zat (ik geloof de Beautybox van December 2012), maar ik weet wel dat Revitalash het beste is wat me ooit is overkomen! Ik baal enorm dat ik nooit meer aan een tweede exemplaar heb kunnen komen, want Revitalash heeft mijn wimpers enorm verlengt. Geloof je me niet? Ik heb keihard bewijs voor je, kijk maar mee naar de foto’s!

Wat is Revitalash?
Revitalash is een wimperserum. Het is een doorzichtige vloeistof, die je elke dag boven de wimperrand dient aan te brengen. Net als eyeliner zeg maar! Je kunt de ingrediënten hier vinden. Revitalash is wereldwijd bekend, en wordt door veel celebrities gebruikt. Revitalash zorgt dat je wimpers sterker, dikker en langer worden. Helaas zit er een klein minpuntje aan Revitalash, en dat is de prijs. Voor 2ml (daar doe je ongeveer 2 á 3 maanden mee) betaal je.. € 74,95. Best prijzig hé? Voor 3.5ml (daar doe je 4 á 6 maanden mee) betaal je € 104,95. Jullie snappen dus wel hoe blij ik was dat er een sample van 1ml in de beautybox zat!

Hoe gebruikte ik het?
Met de sample van 1ml heb ik ruim 2 maanden gedaan. Met de full size versie van 2ml doe je dus echt wel langer mee dan 2 á 3 maanden! Ik bracht Revitalash élke dag, voor het slapen gaan, aan boven mijn wimperrand. Net als vloeibare eyeliner! Ook bracht ik het restje wat overbleef aan op m’n onderste wimperrand. Maar het ging mij om m’n bovenste wimpers, die moesten groeien. Ik ben begonnen met Revitalash op 15 December. Eind Februari was hij écht op. Ruim twee maanden dus!

Wat is mijn ervaring?
Na ongeveer 6 weken begonnen enkele wimpers enorm uit te steken boven de rest!


Dit is op 12 Februari. Enkele wimpers waren toen al een paar weken een stuk langer!


Na 2,5 maand Revitalash, dit was op het toppunt. Wat een verschil hé? :O

En wat als je Revitalash op is?
Je blijft je lange wimpers behouden, totdat deze uitvallen. Je wimpers wisselen elke 3 maanden, dus dat betekend dat je na 3 maanden weer je eigen, kortere wimpers hebt. Meh, niet leuk! Je moet dus eigenlijk Revitalash blijven gebruiken, om je lange wimpers te behouden. Of steeds 3 maanden wachten voordat je een nieuwe koopt, zo spaar je weer wat geld uit ;)

Ik wil ook zulke lange wimpers! Maar ik wil écht geen €75 eraan uitgeven hoor!
I feel your pain! Ik wil ook dolgraag weer Revitalash hebben, maar ik heb er écht geen geld voor momenteel. Gelukkig zijn er alternatieven! Etos heeft namelijk ook een wimperserum in hun assortiment. Is die net zo goed? Ik heb geen idee. Maar ik ben het aan het testen voor jullie, samen met een vriendin! Ik kan het niet geheel eerlijk testen – want ik héb al lange wimpers, dus bij mij is het een kwestie van afwachten of ze lang blijven, dan weet ik of die van Etos ook daadwerkelijk werkt. Maar m’n vriendin gebruikt het Etos wimperserum voor het eerst, dus die zal jullie meer kunnen vertellen. Het wimperserum van Etos kost trouwens € 5,99.


Etos wimperserum vs. Revitalash

Verder heb je ook nog XLash. Ik heb hier geen ervaring mee, ik weet niet hoe dit product is, en of hij werkt. Ik weet alleen dat hij te koop is bij Nelly.com voor € 51,95. Ik geloof dat dat één van de weinige verkooppunten is in Nederland.

Tot slot weet ik nog één middeltje, en dat is iets wat bijna iedereen wel in huis heeft: Vaseline. Dit laat je wimpers waarschijnlijk niet groeien (hiervoor is weinig bewijs), maar maakt ze wel voller én steviger. Ook zullen je wimpers minder uitvallen. Probeer het uit, zou ik zeggen, het kan geen kwaad! Met een schoon mascara borsteltje kun je de vaseline aanbrengen voor het slapen gaan.

Conclusie
Revitalash werkt écht. Ik denk dat de foto hierboven genoeg bewijs daarvoor is! Ik kan alleen niet beloven dat iedereen dit resultaat kan behalen, het is ook afhankelijk van je eigen wimperconditie, denk ik. Toch vind je veel voor- en na foto’s op Google die veelbelovend zijn. Ik hoop écht dat het Etos wimperserum net zo goed is. Ik kan er nog weinig over zeggen, maar het m’n wimpers zijn ruim een maand na Revitalash nog steeds heel lang – misschien wel iets langer dan toen hij op was. Ik houd jullie op de hoogte!

Heb jij wel eens gehoord van Revitalash?

33 Responses to Revitalash: werkt het?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker