Shoplog: Bath & Body Works bestelling van Fun Fragrance

I looove Bath & Body Works! Maar dat wist je natuurlijk allang. M’n verzameling Pocketbac’s neemt steeds meer ruimte in beslag, ik heb al wat kaarsen in m’n bezit en sindskort heb ik ook de lichaamsverzorging van dit Amerikaanse merk ontdekt. Helaas zijn er niet veel webshops die dit merk verkopen, dus ik was maar al te blij toen Caitlin van Fun Fragrance mij mailde. Zij verkoopt producten van Bath & Body Works, dus ik sloeg m’n slag en vandaag laat ik zien wat ik bij haar kocht!

Dit is de gehele buit! Van de lieve Caitlin mocht ik nog een fragrance mist uitzoeken, dat werd de geur Cashmere Glow. Ook deed ze er nog een Pokcetbac Holder bij van Hello Kitty, waaah! :inlove: Ik ga alle producten individueel voor je reviewen. Lees je mee?

Mahogany Teakwood Body Lotion (236ml)

Top Notes: Mahogany, Delicate Lavender
Mid Notes: Teakwood, Geranium, Oakmoss
Dry Notes: White Cedar, Feathered Musk

Ik wilde heel graag een bodylotion uitproberen, en dat werd de geur Mahogany Teakwood. De fles alleen al vind ik erg leuk, het is dan ook typisch Bath & Body Works om veel tijd te steken in de verpakking en het uiterlijk ervan! Er zit een handige klikdop op, en de kleuren van de verpakking vind ik zó mooi en lieflijk!

De bodylotion bevat sheaboter, vitamine b5, vitamine e en aloe vera, en zou tot 16 uur hydrateren. De niet-plakkerige formule trekt snel in en laat m’n huid zijdezacht en heerlijk geurend achter. Overigens test Bath & Body Works niet op dieren.

De geur is bloemig, maar ook wat houtachtig. Een delicate geur met een duidelijke lavendelnoot erin, maar ook mahonie ruik je er in. Het is geen overheersende geur, juist zacht en subtiel. M’n huid blijft lang gehydrateerd (geen 16 uur tho) en ruikt de komende uren nog heerlijk. Yep, de bodylotions zijn een aanrader!

Be Joyful Hand Soap (281ml)

Top Notes: Fizzy Clementine, Winter Melon, Sparkling Mango
Mid Notes: Blooming Honeysuckle, Frosted Jasmine
Dry Notes: Dulce de Leche, Golden Amber, Shimmering Sugar

Ik had al eerder handzeep van B&BW, maar niet in deze verpakking. Deze is extra hoog en bevat iets meer dan de reguliere handzepen (259ml). De zeep doet me denken aan een champagnefles, heel feestelijk! Hij zal echt op iedere wastafel of aanrecht leuk staan.
Qua geur vind ik hem ook feestelijk – hij is fruitig meteen bloemige ondertoon. Een heerlijke, vrolijke en feestelijke geur. Hij bevat zelfs sheaboter om de handen zacht te maken na het wassen! M’n handen voelen na het wassen zacht en schoon aan, en de geur ruik ik nog heel goed. Nu nog een matching handcrème erbij!

Fragrance Mist Cashmere Glow (236ml)

Top Notes: Bergamot, Golden Peach, Pink Guava, Exotic Berries, Gilded Apricot
Mid Notes: Glowing Muguet Petals, Mimosa, Fluffy Peony, Fresh Jasmine
Dry Notes: Shimmering Vanilla, Dulce De Leche, Sandalwood, Cashmere Musk

Een fragrance mist van dit merk, dat wilde ik al zolang! Ik was heel benieuwd hoe de geuren zouden bevallen, en hoe lang ze zouden blijven hangen. Het is een langwerpige fles, qua uiterlijk niet erg spannend. Bevat zit er enorm veel inhoud in, dus hier doe je wel een tijdje mee.

De geur is zeer warm met een zoet tintje, alsof ik koffie met een siroop drink. Ik ruik warme vanille erin, warme musk maar ook perziken en abrikozen. Maar als hij eenmaal op de huid zit, ruik ik ook duidelijk karamel erin – de Dulce De Leche kennelijk, want dat is een karamelpasta. Cashmere Glow is een unieke mix van warme en fruitige geuren, ik vind hem heerlijk.

Hij blijft een paar uur ’te ruiken’ op m’n huid, daarna is het tijd om bij te sprayen. Maar dat is met zo’n grote fles natuurlijk niet erg – hoewel de grote fles hem wel minder geschikt maakt om mee te nemen onderweg.

Winter Candy Apple & Sweet Cinnamon Pumpkin Hand Cream
Handcrèmes, daar begon m’n bestelling mee! Helaas waren er momenteel een aantal uitverkocht, anders had ik ze waarschijnlijk allemaal gekocht.

Sweet Cinnamon Pumpkin, daar heb ik een handgel van. Ik ben zó verliefd op die geur, dat ik direct de handcrème ervan reserveerde bij Caitlin. En oooh, wat ben ik blij dat ik hem heb. DIE GEUR! Een heerlijke, warme maar zoete pompoenengeur die me direct meevoert naar de Herfst. Eén van de mooiste seizoenen! Pompoen, kaneel en vanille zijn de geurnoten en zijn werkelijk heerlijk in combinatie met elkaar.

Tevens bevat de handcrème sheaboter en vitamine e, maar ik zie ook minerale olie (op de tweede plek), parfum en parabenen staan in de ingrediëntenlijst. Tja, dat zie ik liever anders, maar ik moet ook eerlijk bekennen dat het me bij sommige merken of geuren echt geen reet uitmaakt. Bij deze handcrème gaat het me écht om de geur! En ik moet zeggen dat de substantie ook heerlijk is – hij trekt enorm snel in en maakt m’n handen énorm zacht.

Winter Candy Apple, ook hiervan heb ik de handgel. Een winterse geur, met een mix van rode appeltjes, rozenblaadjes, gesuikerde sinaasappel en kaneel. Een frisse, maar ook zoete geur. Je ruikt direct het frisse van de appels, de bloemige ondertoon van de rozenblaadjes, en het warme van de kaneel.

Ook deze handcrème bevat wederom sheaboter en vitamine e, maar ook weer minerale olie, parfum en parabenen. Maar zoals ik al zei, ik neenm het voor lief dit keer. De geuren zijn me té lekker! Enne, check die verpakkingen, hoe leuk zijn die?

Hawaii Honolulu Sun, Honolulu Sun & Fall Lakeside Breeze hand gels
Uiteraard moesten er ook Pocketbac’s besteld worden! Alleen heb ik per ongeluk twee dezelfde gekocht – alleen hebben ze allebei een ander uiterlijk. Die eerste is onderdeel van de Joy to the World limited edition, die ook bestaat uit New York, London, Italy en Paris. En dan heb je ook nog gewoon Honolulu Sun. Beide geuren worden omschreven als “A happy Hawaiian blend of fresh island coconut and Pacific palm”. Oh well!

Beide Honolulu Sun’s ruiken dus hetzelfde. Kokosnoot en ..palmbomen? Geen idee hoe die ruiken, maar ik ruik het warme van kokosnoot, en dan nog iets fris en lichtzoets erdoor. Een vrolijke geur die zeer geschikt is voor de zomer.

Dan nog Fall Lakeside Breeze, deze ruikt naar salie, basilicum en sandelhout. Zegt je dat weinig? Salie en basilicum ruiken beide heel fris, net zoals munt. Heerlijk fris is hij, een beetje als komkommers, maar dan een wat meer “plantige” en groene geur. Does that make sense?

Merry Cookie, Jingle All The Way & Elfin Around North Pole Punch hand gels
Oké, ik geef het eerlijk toe.. bij het uitzoeken van de handgels die ik wilde kopen, ben ik ook uitgegaan van de verpakkingen. Behalve Merry Cookie, ik wist vooraf al dat ik die lekker zou vinden, want ja, cookies! En gelukkig blijkt hij ook daadwerkelijk heerlijk te zijn. Een mix van “buttery sugar cookies iced with vanilla bourbon frosting”, oftewel gesuikerde koekjes met vanille bourbon frosting erop.

Jingle All The Way geeft qua uiterlijk niets weg over de geuren die hij bevat, maar dat zijn dus mandarijn, appel, blauwspar en vanille. Hij is heel fris en fruitig. Doet me denken aan de frisse lucht in een dennenbos! Een lekker geurtje, zou ‘m zeker opnieuw kopen.

Elfin Around is de laatste van de wintergeuren, met de geur van pruimen en bessen. Ook weer heel fruitig, maar in de verte toch ook wat warm. Een lekkere Kerstige geur!

Emergency Stache Pomegranate, Best Friends Berry Friendly & Ski Bunny Winter Bloom hand gels
En nu wat reguliere geuren, beginnend met Emergency Stache. Een ‘fan-tache-tic’ mix van granaatappel, rood fruit en bessen. De granaatappel ruik je overduidelijk, hij is lekker fruitig.

Best Friends ruikt naar zwarte frambozen, gouden perzik en roze musk. Deze vind ik eigenlijk wat tegenvallen, hij is erg overheersend zoet. Ik vind hem niet vies, maar ik zou hem ook niet als eerste pakken. Het is gewoon echt een tienermeidengeurtje, haha. Deze zal ik niet opnieuw aanschaffen!

Ski Bunny Winter Bloom kreeg ik er gratis bij van Caitlin, zo lief! Dit is een discontinued geur, dus ik ben extra blij. IJzige bloemenblaadjes en frisse winterlucht omschrijft deze geur. En hoe dat dan ruikt? Heel fris/fruitig, een beetje citrusachtig. Citrusfris, eigenlijk.

Pocketbac Holder Hello Kitty
Jeeeej, ook deed Caitlin deze er gratis bij voor me! Omdat ze weet dat ik dol ben op Hello Kitty. Een Pocketbac Holder is heel handig, want je kunt hem vastmaken aan je broek, tas, sleutelbos, etc. en er een (oudere) Pocketbac in doen. Handig voor onderweg, tijdens het sporten, noem het maar op! Ze hebben heel veel verschillende Pocketbac Holders, ook Caitlin verkoopt er veel.

Ik ben superblij met m’n bestelling! Ik vind het zo’n heerlijk merk. Ik zit eraan te denken om binnenkort een winactie te houden met Bath & Body Works producten, zodat jullie ook kennis kunnen maken met dit merk! :emo: Zouden jullie dat leuk vinden?

Je kunt Caitlin mailen voor de bestellijst, maar je kunt ook een kijkje nemen op haar Facebook en Instagram.

16 REACTIES

 1. Oooooooh kwijhijlll check al die heerlijke spullies!! Ik ben verslaafd aan de pocket hand gels, zo handig om altijd bij te hebben en ze ruiken altijd heerlijk. Mn papa is er ook dol op haha. Ik kon alleen Chique Cosmetique maar Fun Fragrance kon ik nog niet, ziet er een stuk goedkoper uit dus ik ga binnenkort maar inslaan, of je winactie winnen wuahahah :P

 2. Ik heb ook pas een bestelling gedaan bij Caitlin! Echt super fijn, leuk contact per mail! Ze reageert snel en had de spullen ook super snel in huis! Echt een aanrader dus!

 3. Hii!
  Dat is zo leuk! Die winactie ook :).
  Daar zat ik voor mijn blog ook aan te denken ..
  Caitlin is zo lief he !
  Ik ga zeker binnenkort erwat bestellen .

  X
  Ik ga je blog echt beginnen volgen hij is zo leuk ! :heart3:

 4. Ik heb zelf helaas nog nooit iets van Bath & Body Works geprobeerd, maar hier zou ik graag verandering in willen brengen! Ik vind de verpakkingen en de geuren echt heel tof aan dit merk. Die Honolulu Sun lijkt me echt heerlijk :heart3:

 5. Wat een heerlijke shoplog! Ik heb tijdens bezoekjes in de VS vaak met producten van dit merk in mijn handen gestaan maar nooit meegenomen aangezien mijn koffer dan echt te zwaar zou zijn door al het shoppen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in