Shoplog: Lush sale aankopen

Je kon er op wachten! Mijn shoplog van de Lush sale, die afgelopen donderdag plaats vond. 50% korting op alle Kerst spullen. Zowel in de winkels als online, maar aangezien hier geen Lush in de buurt zit (godzijdank, anders was het helemaal nooit goed gekomen) shopte ik online. Althans, ik stuurde mijn lijstje door naar diegene waar ik zou meebestellen. We besloten namelijk in de Engelse Lush webshop te bestellen, omdat de sale daar veel groter is én de producten er goedkoper zijn. ’s Nachts om 02:00 begon de sale in de Nederlandse webshop, en om 10:00 ’s ochtends onze tijd, begon de sale in de Engelse webshop. Met samengeknepen billen en teveel adrenaline lag in bed, naast vriendlief, hopend dat ‘mijn besteller’ alles kon scoren wat er op mijn lijstje stond.

Op het moment van de sale bleken niet alleen de Kerst spullen met 50% korting te zijn, ook een aantal producten die vast in het assortiment zaten! Dit waren dan producten die vóór 1 oktober gemaakt waren. Lush doet dit om hun spullen lekker vers te houden. Afijn, zo bleek mijn favoriete handcrème Smitten ook voor 50% korting weg te gaan, en ook Coolaulin, It’s Raining Men en Tea Tree Toner. Ik stuurde snel een berichtje naar mijn besteller of deze producten er nog bij konden. En yes, gelukkig kon ze ze nog scoren! Alleen Smitten helaas niet. Maar het ging ook zó snel.. binnen no time waren de meeste producten al uitverkocht.

Maar kijk nou wat ik allemaal heb kunnen scoren! Flink wat armer, maar dat maakt niks uit. Wij doen namelijk niet aan kerstcadeautjes (al een paar jaar niet meer), dus dit was mijn kerstcadeau voor mezelf. Bovendien is de Lush sale maar 1x per jaar.. (Niet dat ik een reden nodig had om iets te bestellen in de Lush sale, maar het helpt je toch beter slapen ’s nachts hé)

» 2x Snowcake Zeep (100 gram)
» 2x Bombardino Bath Bomb
» Magic Wand Bubble Bar
» 2x So White Bath Bomb
» Randy Butter Buttercream (100 gram)
» Cinders Bath Bomb
» Lord of Misrule Bath Bomb
» Shoot for the Stars Bath Bomb
» It’s Raining Men Showergel (100 gram)
» Coolaulin Conditioner (100 gram)
» Tea Tree Water (100 gram)
» 9 to 5 Cleansing Lotion (240 gram)
» Snowglobe Zeep (100 gram)
» Hot Toddy Bubble Bar (100 gram)

Yep, I went a little crazy! Maar ik heb dan afgesproken met mezelf om tot aan de volgende sale van Lush niks meer te bestellen. Eén jaar dus! Gaat me dat lukken? Nee. Maar het is een goed voornemen, toch? Ik heb erg veel bruisballen besteld zoals je ziet, maar dat komt omdat ik het fijn vind om een lekkere voorraad te hebben in de badkamer. It’s Raining Men had ik nog staan, maar die ruikt zó lekker.. voor die paar pond kon ik hem niet weerstaan! :D Bedankt voor de héérlijke sale Lush, en tot volgend jaar!

Heb jij nog wat gescoord in de Lush sale?

17 REACTIES

 1. Heerlijke producten heb je besteld :razz:
  Ik heb 4 dingen gescoord bij de lush sale : sweetie pie 100g , snowglobe 120 g , honey i washed the kids & father christmas bruisbal 200g , super weinig maar ik was een beetje te laat voor de sale :???:

  Ga je ook nog een unboxing doen als je het pakketje hebt?
  Liefs.

 2. Oeh, wat heb je een héérlijke bestelling gedaan zeg! Ik heb me gewoon in kunnen houden, ben zo trots :D en ik heb geen bad, dat scheelt een hoop in Lush-hype-niveau denk ik ;)

 3. Mooie producten heb je gescoord hoor! ’s nachts zat ik al klaar met mijn lijstje, maar de sale begon pas ’s Ochtends. Leuk die collage! Nu rustig afwachten hè? Veel plezier met je producten.

 4. Hmmmm alles ziet er gewoon zo lekker uit! Vooral nummer bombardino en cinders lijken me zo lekker voor in bad :D Die wil ik nog wel een keer kopen, ik ga nu meteen kijken op de website haha (niet dat ik een bad heb maar mn zus gelukkig wel hihi)

 5. Wat een heerlijke producten en wat een fijn lijstje aan koopjes :D Er ligt op een half uurtje rijden een Lush hier, maar ik heb mezelf ingehouden en ben niet gegaan. Wel heb ik mijn zusje gevraagd om een Rudolf masker mee te nemen, maar dat was al uitverkocht. Ik heb nog ZO VEEL Lush en andere dingen liggen, zonde als het slecht wordt. Dus eerst maar weer flink wat dingen op maken….

 6. Oooh jaaa ik heb ook een hoop ingeslagen :D maar dan op de UK website, Ik zat 2e Kerstdag al om 10.00 ’s ochtends klaar dus heb samen met nog iemand heel veel ingeslagen, niet alleen maar de Kerstproducten maar veel reguliere producten die ik vaak gebruik waren in de sale dus ja ik ben losgegaan :mrgreen: maar vorig jaar kende ik Lush nog niet dus dit was m’n 1e Lush-sale :razz:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in