Site van de Week

(De ‘site van de week’ is voortaan weer op Donderdag, excuses!)

Toen ik gister m’n timeline aan het doorlezen was, zag ik van diverse meiden een RT van een winactie van http://twitter.com/WeAreFashion. Het woord ‘win’ en ‘goodiebag’ lokte mij naar haar site, en ik was verkocht.

Eenmaal op haar site begon ik rond te surfen. Goodiebag? Huh? Waar? Ik was zo druk met rondsnuffelen dat ik de winactie was vergeten. Toch maar eens even kijken dan! Eén van opdrachten is een roze tasje te vinden, ergens verstopt in haar artikels. Oh, wat een straf! Ik snuffelde snel verder, en kwam al snel tot de conclusie dat de meiden die deze website nog niet kennen, eens snel een bezoekje moeten brengen aan deze geweldige site!

We Are Fashion

Sanne heeft een mooie en uitgebreide fashionwebsite, met beauty en lifestyle artikelen. De website oogt erg mooi en professioneel. Alle artikels zijn verdeeld in categorieën, die je bovenin het menu kunt vinden. Erg handig dus!

Ze schrijft leuke artikels, maakt duidelijke foto’s en doet dit ook met veel plezier. :) Vooral leuk is haar ‘Mode ABC’, een compleet alfabet vol met de laatste trends!

Jouw site ook een week lang in de spotlight, en een leuke korte review ervan? Meld je site dan nu aan als Site van de Week! Ga naar ‘Contact’ en vul je gegevens in.

Wat vinden jullie van haar site? :)

1 REACTIE

  1. Dit is een van mijn favoriete websites. Sanne komt echt heel lief over en je merkt echt dat ze schrijft uit passie. En haar vriend kan echt goed layouts maken, dat mag ook wel gezegd worden. :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in