Site van de week

Hey yaaaa’ll! Ik heb weer een nieuwe site v/d week voor jullie. Tussen de aanmeldingen voor de site v/d week zag ik La Moon staan. We volgen elkaar al een tijdje op Twitter en dus wist ik een beetje wat voor site ze had. Maar ik had nooit nog écht goed gekeken! Tijd om dat maar eens te doen dus..

La Moon

Wie zit er achter de site?

Het meisje achter de webshop van La Moon is Mirjam, 18 jaar en ze woont in Dordrecht. Al sinds haar 10e maakt zij zelf sieraden. Wat begon als hobby, is nu uitgelopen tot een ware webshop.

Wat vind je op de site?

De site draait vooral namelijk om de webshop. En wat staan er prachtige dingen in! Van armbanden tot kettingen, van ringen tot oorbellen. Voor iedereen zit er wel wat leuks bij. Ook erg leuk: het stukje informatie over materialen die ze gebruikt! Ook leuk is de sieradenparty die ze geeft. Geheel gratis komt ze naar jou toe (omgeving Dordrecht) en laat ze jou en je vriendinnen of collega’s haar collectie zien, en natuurlijk kan er dan worden geshopt!

Mirjam, gefeliciteerd met het Site van de week zijn, en keep up the good job! ^__^;

Wil je jouw site ook aanmelden voor Site van de Week? Dat kan, middels het Contact formulier, bovenin het menu (onder “Site”).

[five-star-rating]

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in