Site van de week

Goedemorgen! Ik ben er weer vroeg bij (grapje, eigenlijk lig ik op dit moment nog te slapen en is dit artikel Woensdagavond al geschreven) om een nieuwe Site van de week aan te kondigen. Deze week heb ik gekozen voor de beautyblog van een enorm lieve meid, tevens follower op Twitter, met een hele leuke blog.

Beauty Polish

Wie zit er achter de site?

Ilja is een 22-jarige Rotterdamse die met haar moeder en 2 katten in een flat in Hoogvliet woont. Ze werkt als pedagogisch medewerkster / leidster in een peuterspeelzaal. Ilja is gek op haar site, ze schrijft er met veel plezier voor. Foto’s maken, met Photoshop werken, spulletjes shoppen voor haar site en tenslotte dit alles delen met de bezoeker!

Wat vind je op de site?

Oh, werkelijk van alles! In het menu (rechts) staan allemaal tags. Wat het meeste getagged is, daarvan zijn de letters groter. Zo kun je dus al snel zien waarover ze veel schrijft! In dit geval is dat nagellak en review.. nice!! Dat vinden we allemaal leuk om te zien/lezen, toch? :) Ook heeft ze regelmatig hele leuke winacties, informatie over nieuwe collecties, how-to filmpjes, swatches, een shoplog, noem ’t maar op! Kortom: een complete beautyblog, met alles erop en eraan. Héél fijn! :hearts:

Ilja, gefeliciteerd met het Site van de week zijn, en keep up the good job! ^__^;

Jouw site ook een week lang in de spotlight, en een leuke korte review ervan? Meld je site dan nu aan als Site van de Week! Ga naar ‘Contact’ en vul je gegevens in.

[five-star-rating]

7 REACTIES

  1. Volg deze blog al een hele tijd en volg de eigenares ook op Twitter. Ze is echt een aardige meid lijkt mij =D Leuke blog heb je en ga zo door! ^_^ Gefeliciteerd met site van de week te zijn ! =)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in