Site van de week

Goedenavond iedereen! Zoals jullie weten kon ik ruim een week mijn blog niet updaten – hierdoor zijn drie wekelijkse onderwerpen verschoven naar de Maandag. Dus ook de nieuwe site van de week, komt vanaf nu elke Maandagavond. (Ja, nu écht!) :weird: En deze week koos ik voor een beautyblog met een hele, hele, hele lieve dame erachter!

Curvacious

Wie zit er achter de site?

De dame achter deze beautyblog is Desirée, 26 jaar oud en woont samen met haar man en hun vier huisdieren. Ze heeft sinds 2008 een eigen webwinkel en in het dagelijks leven is ze zelfstandig ondernemer. Vrijwel een hoop mensen kennen Desirée als een lieve, zorgzame en optimistische vrouw. Zelden ben ik zo’n positief persoon tegen gekomen in mijn leven. Ze is dan ook voor mij (en ik denk een hoop anderen ook!) een bron van inspiratie. :love:

Wat vind je op de site?

Curvacious is een beautyblog, maar bevat ook fashion en lifestyle gerelateerde artikelen, dit alles voor de plussize vrouw. Zelf merkte zij op dat er geen beautyblogs zijn voor en door plussize vrouwen, dus besloot zij zelf er eentje op te richten. En dat heeft ze met succes gedaan! Curvacious bevat leuke artikelen en oogt erg professioneel. De artikelen zijn op een fijne manier geschreven en de foto’s zijn altijd leuk genomen. Winacties, reviews, swatches, persinformatie, zodra er nieuwtjes zijn in beautyland lees je deze meteen op Curvacious. Het is dan ook één van m’n favoriete site’s :aw: Ik zou zeggen, surf meteen naar Curvacious en je snapt gelijk waar ik het over heb!

Desirée, gefeliciteerd met het Site van de week zijn, en keep up the good job! ^__^;

Jouw site ook een week lang in de spotlight, en een leuke korte review ervan? Meld je site dan nu aan als Site van de Week! Ga naar ‘Contact’ en vul je gegevens in.

[five-star-rating]

6 REACTIES

  1. Het is een erg leuke website inderdaad, leuk dat ze voor curvy vrouwen schrijft, curvy woman rule :D Leuke site heb je Desirée! Ga zo door en gefeliciteerd met site van de week te zijn! :D

  2. Whiee wat leuk! Het is inderdaad een super leuke site die het zeker verdiend om in het licht gezet te worden :love: Desirée is gewoon een lieverd! ;)

    Wel jammer dat ik nu niet meer de website van de week ben hahaha :cheer:

    Liefs Ilja

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in