Site van de week

Dames en heren, dit is de laatste Site van de week van dit jaar. De rest van het jaar zal ik geen Site van de week meer plaatsen. Oh, wat verschrikkelijk flauw hé? Maar feit is, dit is wel de laatste Site van de week van 2010. Nog eventjes en het is 2011..

Anyways, deze week heb ik gekozen voor..

Stralend Mooi

Wie zit er achter de site?

That would be.. Eline, een 24-jarige meid van jongs af aan al interesse had in de schoonheid van mensen. Ze heeft de studie Toegepaste Psychologie gedaan (slimme meid ook nog!), maar haar interesses liggen nu vooral in de combinatie van zowel het innerlijk als uiterlijk. Stralend Mooi heeft ook een aantal gastbloggers. Deborah maakt de meeste prachtige ooglooks en deelt die met ons en Lisa heeft regelmatig een leuke column.

Wat vind je op de site?

Stralend Mooi is één van m’n favoriete beautyblogs. Aan de linkerkant vind je categorieën, van Lippen tot H&M, Catrice tot Kwasten. Heel erg gedefinieerd dus, handig! Zo kom je gelijk bij de artikels terecht waar je interesse in hebt. Wat ik ook fijn vind aan de site is dat ze interessante producten reviewed zoals MAC en Sephora. Als er nieuwe nieuwtjes zijn in beautyland zul je deze snel vinden op Stralend Mooi. Toppie!

Eline, gefeliciteerd met het Site van de week zijn, en keep up the good job! ^__^;

Jouw site ook een week lang in de spotlight, en een leuke korte review ervan? Meld je site dan nu aan als Site van de Week! Ga naar ‘Contact’ en vul je gegevens in.

[five-star-rating]

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in