Over de site

Wanneer begon Oh Fashion?
M’n blog is gemaakt op 6 maart 2010. Ik postte toen ook meteen m’n eerste blogpost. Ik postte m’n H&M bestellingen, m’n wishlists, inspiratie foto’s, af en toe een outfit, recepten. “Mijn” kleine stukje ruimte op het Internet, m’n online dagboek! Na een half jaar begon ik me steeds meer te interesseren in make-up. M’n netwerk groeide dankzij Twitter en ik begon steeds meer make-up te kopen (en erover te bloggen). Ik had toen een paar vaste bezoekers, inmiddels zijn dat er een stuk meer geworden! Ik blog dagelijks met veel plezier, foto’s maken vind ik leuk om te doen, producten testen, alles is gewoon leuk aan een beautyblog hebben!

Wat is Oh Fashion?
Er zijn duizenden beautyblogs – waarschijnlijk nog wel meer. Maar wat Oh Fashion onderscheid van anderen, is dat Oh Fashion een (beauty)blog is met een flinke dosis schattigheid én zich richt op budgetproof beauty. Ook blog ik vaak over beauty van eBay en probeer ik zo van alles uit. Wat kunnen de bezoekers beter laten liggen in de winkel, of welke budgettopper mogen ze absoluut niet missen? Is een dure lipstick wel echt beter dan een goedkopere? Wat betekenen sommige beautytermen en ingrediënten? Wat zijn de huidige trends, op zowel beautygebied als op modegebied? Waar zijn de leukste koopjes te vinden? Dit allemaal vind je op Oh Fashion!

KVK nummer: 65480201

Comments 8

 1. myrne says:

  Superleuk stukje evelien! 🙂

 2. femketje says:

  gotta love cuteness ;D

 3. amine says:

  waaauuw die pixels zijn erg mooi

 4. Laura says:

  Leuk stukjes!

  En die pixels zijn liefff <3

 5. Linda says:

  Leuk om zo eens het 'verleden' van iemand te lezen. Ik vind het knap wat je op zo'n jonge leeftijd al hebt bereikt en vind het altijd leuk om je nieuwe blogs te lezen.

 6. Marjet says:

  Wauuww! Ik vind dat zó knap! Mooi hoor 😀

 7. Kharina says:

  Ik ben via via op je website terecht gekomen en de reden dat ik klikte was omdat ik je foto ergens van herkende, ik vermoede al dat ik je van de pixel wereld kende 😛 ! Wat grappig om al die (bekende) namen van websites weer terug te lezen.. Afentoe hang ik nog weemoedig op andere mensen hun site rond.

 8. Iris says:

  Ik HOU VAN DE CRUSER!!!! HELLO KITTY ALL THE TIME!!! I'M DREAMING!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *