Sleek iDivine Storm palette

Al een tijdje liep ik er op te azen, de Sleek iDivine palettes. Ik las er al een hoop over en zo bleek het dat ze voor een fijne prijs (€ 7,25) erg gepigmenteerd zijn. Dat moest ik uitproberen! Ik ging op zoek naar de diverse edities van het palette en kwam uit bij Storm, een mooi palette met donkere en natuurlijke kleuren. Ik gebruik veel van dat soort kleuren in mijn looks, dus het Storm palette leek voor mij ideaal.

Toen ik hem vorige week binnen kreeg stond ik gelijk versteld. Wat een prachtige pigmentatie! Absoluut een meevaller. En voor de prijs hoef je het ook echt niet te laten. Ben je benieuwd naar de review van dit fijne palette? Lees dan snel verder.

Het palette komt in een zwart doosje, met daarin het palette. Er zitten 12 kleuren in dit palette, waarvan van ieder 1.1g / 0.03 oz bevat. De oogschaduw is mineral based en dat vind ik zelf een groot pluspunt! Het doosje heeft een mooie opdruk en sluit goed.

Het palette bevat een spiegel ter grootte van de hele bovenkant, waar je dus zeker genoeg aan hebt als je je make-up aan wilt brengen of wilt bijwerken. Ook zit er een applicator in met aan beide kanten sponsjes.

Op naar de swatches! Alle swatches zijn zonder oogschaduwbasis gemaakt en met één veeg.

Zien jullie hoe mooi de pigmentatie is? Op 2 matte kleuren na dan (zwart is ook mat, maar wel redelijk gepigmenteerd voor zwart), maar matte oogschaduw is over het algemeen minder gepigmenteerd. Wat ik ook erg fijn vind is dat je met deze kleuren alle kanten op kunt. Door de combinatie van lichte en donkere kleuren kun je een hoop mooie looks maken. Je betaalt omgerekend per oogschaduw ongeveer 60 cent.

Waar te koop?

Ik kocht dit palette op eBay voor ongeveer 10 euro, maar je kunt ze makkelijker online kopen bij Boozyshop of Enchantra voor € 7,25. Je hebt van de Sleek iDivine lijn verschillende palettes, ook limited editions.

Wat vinden jullie van dit palette?

[five-star-rating]

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in