Sleek iDivine Sunset: looks

Hi lieve iedereen.. zoals beloofd, hier een paar looks die ik heb gemaakt met het Sunset palette van Sleek. Het is een erg mooi palette met echte ‘zonsondergang’ kleuren.. dieprood, oranjetinten, koelroze.. stuk voor stuk mooie en gepigmenteerde kleuren. Nu ben ik niet de Vincent van Gogh van de ooglooks, maar ik heb jullie zo toch een impressie te kunnen geven van wat je met dit palette kunt..

De eerste look die ik heb gemaakt is een wat neutrale look, met lichtbruin en oudroze kleuren. Ja, er zit oogschaduw op m’n wimpers.. slordig, I know.. :nod: *gaat voortaan beter opletten*

Dit is een wat heftigere look, met oranje en oranje als basiskleuren. Omdat de kleuren al erg opvallen besloot ik er verder weinig aan te doen..

En nog een iets andere variatie op deze look, met dezelfde kleuren..

En vervolgens nog een rustige, neutrale look. Bij deze look besloot ik de trend van deze zomer te volgen en de oogschaduw tot aan m’n wenkbrauw aan te brengen.. tja, you tell me. Ik vind het zelf niet zo geslaagd.

Natuurlijk zijn er nog veel meer en mooiere looks te maken met dit palette. Dit zijn slechts een paar looks, maar de mogelijkheiden en combinaties met het palette zijn oneindig. Je kunt er veel kanten mee op, een rustige look met een oudroze en bruine tinten, of een fellere look met blauw, oranje of geel erin.

Welke look vinden jullie wel mooi, en welke minder?

25 REACTIES

  1. De eerste en de tweede look vind ik het mooist! Knap gedaan. En neeee, oogschaduw tot het wenkbrauwbot vind ik maar niks. Alhoewel ik het nog wel mooi vind op de manier waarop jij het hebt gedaan!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in