SoloBioMooi blog event

Afgelopen week reisde ik af naar Driebergen voor het halfjaarlijkse blogevent van de webshop SoloBioMooi. Sinds een paar maanden maak ik uit van hun “bloggersclub”, wat inhoudt dat ik samenwerk met deze webshop en de prachtige, natuurlijke merken die zij verkopen. Ieder half jaar is er een event, en vandaag laat ik je zien hoe het event er uitzag!

Het zat ’s ochtends niet mee. Ik zou de bus van 12:52 naar het station pakken, maar toen ik om 12:49 kwam aanlopen bij de bushalte, kwam de bus keihard voorbij rijden. Niet stoppen uiteraard, ondanks dat je 3 minuten te vroeg bent, dus ik had de bus gemist. (Of nouja, hij had míj gemist eigenlijk) Ik app’te Rosan, waarmee ik samen zou reizen, dat ik later zou zijn. Ze besloot alvast door te reizen naar Driebergen, want zij was op dat moment al op Amsterdam, en ik moest nog in de bus stappen op dat moment! Ze zou dus anders heel lang moeten wachten op me.

Even na 16:00 kwam ik aan op de locatie in Driebergen, helemaal natgeregend en ondergesneeuwd. Als een soort kwade Yeti kwam ik binnenstampen, maar werd direct begroet door het team achter de webshop, die me een drankje aanboden en m’n jas aanpakten. Ook zag ik direct mijn lieve medebloggers, dus m’n ondergesneeuwde humeur verdween als.. inderdaad, sneeuw voor de zon.

Hierboven zie je een aantal stellingen uit het magazine. Indrukwekkend hé? Alles is keurig gesorteerd op merk, kleur, naam. Een waar paradijs voor iedereen met een liefde voor beauty!

Nadat ik mezelf had geïnstalleerd en me bij Rosan en Deb had gevoegd, kregen we van schrijfcoach Marije een workshop over hoe je het beste publiek kunt aantrekken tot je artikels. Eén belangrijke tip die ze wilde meegeven, is dat je het beste een review kan schrijven over iets waar je een grootverbruiker van bent. Maar ook dat je soms eens buiten je comfortzone moet stappen qua producten reviewen (probeer eens een andere foundation dan je lievelingsfoundation!) of laat iemand met een andere huid eens wat producten testen, om zo weer een andere doelgroep aan te spreken. Kortom, een enorm leerzame workshop met tips waar ik zeker iets aan heb gehad.

Vervolgens ging er iemand van het merk Lavera wat vertellen over de producten van dit merk. Ik ken Lavera al, en weet dat dit een heerlijk en natuurlijk merk is! Daarna kwam visagiste en kleurexpert Lianda van Lavera aan het woord, die ons het één en ander vertelde over de cosmetica van Lavera. Ook demonstreerde ze een aantal producten op Mariëlle.

Hierboven zie je de mousse foundation van Lavera. Ik hoor je denken: “mousse foundation?” Jup, hét soort foundation dat ik van Catrice had toen ik 13 was. In een véél te donkere kleur, en ik bracht het aan met m’n vingers, want van make-upkwasten had ik nog nooit gehoord. Resultaat: een vlekkerige foundation met duidelijke Indianen-streep bij m’n kaaklijn. Charming! Maar Lianda liet ons zien én voelen dat de mousse foundation sindsdien erg verbeterd is. En ik moet zeggen, ik stond verteld van de textuur en dekking! Binnenkort komt er een review over..

Na afloop mochten we lekker snuffelen bij het cosmetica-schap van Lavera en een product uitzoeken. Ik koos dus voor de mousse foundation, waarvan je binnenkort een review kunt verwachten. Maar zoals je kunt zien aan de swatches op m’n hand, was een keuze maken nog niet zo makkelijk!

Het was een enorm gezellige dag, ik vond het heel leuk om bij te kletsen met iedereen. In de goodiebag hierboven zitten de producten die ik het komende halfjaar voor jullie ga reviewen! Trouwens, ik heb Hennie ook nog gespot! Ze is echt een ge-wel-dige blogger, haar schrijfstyle is simpelweg geniaal. Jammer trouwens dat we de selfie zijn vergeten, Hennie! ;)

Ik wil het team van SoloBioMooi bedanken voor de leuke middag, tot over een half jaar! Enne, Deb, bedankt voor de lift naar het station! :heart3:

11 REACTIES

  1. Hihi graag gedaan hoor, schat! Leuk verslag heb je ervan gemaakt. Ik vond het ook enorm geslaagd en gezellig. Was leuk om je weer te zien. Hopelijk tot snel weer!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in