Spam je blog!

26
5

Het Action must haves artikel komt vandaag niet online, omdat er géén beauty- of fashion must haves zijn bij Action deze week! Volgende week hopelijk weer wel!

De laatste tijd ben ik weer dagelijks voor de computer te vinden, en ook m’n laptop pak ik steeds vaker. Ik vind het weer heerlijk om rond te snuffelen op andere blogs! Ik heb altijd een hoop blogs in m’n Bloglovin staan, maar ik blijf het leuk vinden om andere blogs te ontdekken. Vandaar dat jullie vandaag lekker mogen spammen! Omdat ik jullie ook allemaal heel lief vind.

Er zit één regel aan het spammen: als je je eigen site neerzet, moet je ook de blog van een ander aanklikken! :wink: Natuurlijk kan ik dit niemand verplichten, maar het zou wel leuk zijn als je het deed, hihi. Happy spamming!

26 COMMENTS

 1. Wat leuk! Ik vind het ook heel leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Ik ben nu zelf pas begonnen (wil beginnen) met een blog. Er staat nu pas 1 persoonlijk artikel online maar ik ben van plan om over vanalles te bloggen zowel persoonlijk als beauty! Ik zou het dus heel leuk vinden als jullie een kijkje kwamen nemen op mijn blog en heel misschien wel mijn blog willen volgen! :)

  Liefs, Chantalle.

 2. Tof dat we mogen spammen! Ik ben Jana, een 22-jarige Belgische en op mijn blog Les Jolies schrijf ik over zowel high-end beauty als budgetproducten en andere toffe onderwerpen! Kom zeker eens kijken! Ik neem zeker een kijkje bij de andere dames die al gepost hebben :-)

 3. Haha, van deze situatie maak ik natuurlijk graag gebruik!
  Ik blog op http://www.mypinkfairytale.wordpress.com
  Zoals ik het zelf omschrijf: Op deze plek wil ik jullie alles vertellen over wat me op dit moment bezighoud! Ik schrijf graag over lifestyle, fashion en health met een scheutje beauty en een persoonlijk tintje. Ik hoop dat je het hier snel naar je zin hebt. Op maandag, woensdag en vrijdag kun je sowieso een artikel verwachten, en misschien dat er af en toe nog iets extra’s verschijnt. :)

  Ik zie jullie hopelijk op mijn blog!
  XX Rowan

 4. Wat leuk dat we mogen spammen! :) Mijn naam is Mariëlle en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion en lifestyle. Elke dag komt er een nieuw artikel online in één van deze categorieën. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen en je kunt me ook volgen op allerlei social media. De buttons vind je rechts op mijn blog! Liefs Mariëlle

 5. Hè, wat jammer dat Action deze week geen aanbiedingen heeft op het gebied van beauty en make-up. Lief dat we mogen spammen! Op http://www.beautyjuf.nl schrijf ik vrijwel dagelijks over alle ins & outs omtrent beauty, make-up en nagellak. Deze blogposts worden afgewisseld door een vleugje lifestyle. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen! Liefs Marloes

 6. Jammer van de Action, maar des te leuker dat we mogen spammen.
  Kom gauw eens kijken op Oh My Beauty en maak kennis met mijn passie voor beauty en mijn verslaving aan nagellak.
  Op dit moment loopt er ook een te gekke winactie waarmee je kans maakt op een prachtige sieradenset van Biba.
  Hopelijk tot gauw.
  Liefs,
  Linda
  http://www.ohmybeauty.nl

 7. Altijd leuk om mijzelf even schaamteloos in de promotie te gooien natuurlijk. Ik noem mijn blog mijn eigen stukje Wonderland en wie het boek of de films een beetje kent weet dat daar een hoop gekkigheid bij komt kijken. Het begon als een beautyblog, maar begint nu toch echt wel meer een mix te worden van mijn interesses en die gaan toch wel een beetje verder dan beauty. Cryptische uitleg, niet de bedoeling, maar houdt het wel leuk. Zou het leuk vinden als je komt kijken op http://lucindainwonderland.nl . xxx Lucinda

 8. Dankje lieverd!

  Mijn naam is Damaris afgekort “Dammi” en ik blog dan ook op https://dammisding.wordpress.com/

  Hier vind je artikelen over Beauty,mind&lifestyle. Mijn blog is vooral op Bewust gezondzijn gericht.Denk aan geestelijke /lichamelijke gezondheid,voeding ,beauty van binnen en buiten. Mijn blog word gepimpt dus binnenkort is er veel meer te zien!

  Kom je gezellig een kijkje nemen?

  Blije groetjes Damaris

 9. Hooi! Ik blog op
  http://www.miratells.nl
  Ik blog voornamelijk over beauty en 1 á 2 keer in de week over food.
  Bij mij vind je bijna iedere dag een nieuw artikel en momenteel een winactie voor een MAC-lipstick naar keuze, komt dat zien:)
  Ik ga even bij de rest kijken die ik nog niet kende.
  xx

 10. Haha, een spam actie..De eerste keer dat ik die zie. Ik ben mijn blog echt pas net gestart dus volgers zijn zeker welkom! :-) http://www.lafemmefem.nl . Ook te volgen via Bloglovin’! :-). Ik schrijf al een tijdje en ga dit nu delen via mijn blog, heb er zin in! :)

 11. awesome :D http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoudt: van beauty, make-up, enorm veel nagellak en lifestyle met een lading gekkigheid tussendoor, tot mijn 2 katers, fotografie en modellenwerk. Er worden vooral (extreme) looks, reviews, favorieten en nail art artikelen gepost, en vaak ook winacties om al mijn lieve lezers te bedanken!

 12. Slecht hoor Action! ;)
  Dan spam ik mijn blog maar eventjes hier ;)

  Mijn blog Smilingbeauties.wordpress.com gaat over beauty, lifestyle, food en meer. Alles eerlijk en met een dosis humor. Het zou leuk zijn als je een kijkje kwam nemen :)

  Ik ga zo eens wat blogs hier boven aan klikken :)

 13. Oh leuk! Ik ben heel erg op zoek naar nieuwe blogs om te volgen dus deze is helemaal perfect! Maar ik mag mijne ook spammen dus dan doe ik dat graag. Mijn naam is Esmeralda en ik ben al ruim 5 jaar aan het bloggen. Sinds 6 weken afgestudeerd en nu dus officieel jurist. Mijn vorige design was een beetje kinderlijk dus nu heb ik een mooi classy design en heb ik weer leuke inspiratie om te bloggen en andere blogs te lezen. Een persoonlijke blog met vanalles en nogwat :D

 14. Mijn blog gaat over gezonde voeding met als hoofddoel dat het betaalbaar voor iedereen blijft. Dus geen tripjes naar de ekoplaza maar gewoon in de supermarkt. Geen superfoods uit exotische landen maar vanuit Nederland. Makkelijk maar soms ook eerlijk. http://www.datlustikwel.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here