Stelling van de week

Ik heb weer een interessante stelling van de week! En hij is erg toepasselijk..

Deze week ben ik benieuwd wat jullie vinden van de volgende stelling..

Hello Kitty is alleen leuk voor kinderen!

Wat vind jij van deze stelling? Ben je het er mee eens, of vind je het onzin? Laat het weten in de reacties!

Mijn mening: Helemaal mee eens! Doe eens niet zo kinderachtig, ja?! GRAPJE! :lol: Ik ben gek op Hello Kitty – orly? -, en het kan me persoonlijk geen moer interesseren of dat kinderachtig is of niet. Dat je als volwassene van Hello Kitty houdt, hoeft niet te betekenen dat je zelf niet volwassen bent, een stuk jeugd hebt gemist, or whatsoever. Je hebt nou eenmaal mensen die suckers for cute – zoals ik – zijn. I love Hello Kitty, keke! :love:

[five-star-rating]

11 REACTIES

  1. Hmmm, zelf vind ik Hello Kitty niet echt leuk maar ik hou wel bijvoorbeeld van Disney en ik vid dus dat iedereen mag leuk vinden wat ie wilt :) Hello Kitty en Disney zijn voor alle leeftijden en niemand mag je zeggen wat je wel of niet mag leuk vinden ;)

  2. Onzin :mad: !!! Hello Kitty is my all time favourite kitten! Van peuter tot en met ehhmmm 30 something :P Dus ik ben een echte hardcore fan. Heb deze week nog Hello Kitty nagelstickers besteld zelfs ;)

  3. Persoonlijksnap ik inderdaad niet helemaal dat meiden/vrouwen van +/- 15jr en ouder zo gek zijn van Hello Kitty, maar ik heb er geen problemen mee ofzo.

    Maar dat mijn nichtje van 5jr er gek van is vind ik wel een stuk schattiger :-D

  4. Kitty is best cute maar die meiden die ALLES van hello kitty hebben en erbij wegsoppen zijn toch een beetje in de kindertijd blijven hangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in