Swatches: China Glaze Pool Party

In mijn laatste eBay shoplog zagen jullie hem al staan: Pool Party van China Glaze. Knalroze, heerlijk zomers, een perfect kleurtje dus. Hij maakt onderdeel uit van de 6-delige Pool Side collectie, die uitkwam in de zomer van 2010. Vandaag laat ik jullie de swatches zien van dit lakje en vertel ik kort over de kwaliteit ervan!

Klik verder voor de rest van de review.

Uiterlijk
Ik denk dat we allemaal wel bekend zijn met de potjes van China Glaze. Ze zijn vrij groot en hebben een flinke inhoud, namelijk 14 ml. Het kwastje is erg smal, ik vind het niet erg prettig lakken. Ik houd erg van de kwastjes van Essie nagellak (kort en breed), dus dit is altijd even wennen met aanbrengen!

Kleur
De kleur is op de foto knalroze, maar in het echt gaat het nog een stapje verder. Hij is namelijk fluoriserend/neon roze! Hij valt direct op. Vooral bij een gebruinde huid is deze kleur prachtig, of op je teennagels. Hij fleurt elke outfit op! In sommig licht vind ik hem roze richting oranje neigen, maar in ander licht vind ik hem weer rood. In normaal daglicht is hij gewoon knalroze!


Twee laagjes

De dekking van het lakje is prima, maar kon beter. Hij dekt goed bij twee lagen, maar een derde laag is het mooist. Hij droogt vrij matte op, dat vind ik wel cool! Toch doe ik er zelf nog het liefst een shiny topcoat over, zoals de Essence XXXL Shine Topcoat. Hij droogt snel op en is ook vrij snel uitgehard. Bovendien bevat deze nagellak een nagelverharder, altijd mooi meegenomen! Zonder topcoat blijft hij zeker een aantal dagen zitten voordat er chips in komen. Netjes!

Informatie
Prijs: € 5,95 of op eBay voor $2,95 (+ $5,00 verzendkosten)
Inhoud: 14 ml
Verkrijgbaar: In webshops (bij Pretty Polish zag ik ‘m o.a.) en op eBay.
Pluspunten: Geweldige kleur, erg opvallend, droogt snel, veel inhoud, blijft lang zitten.
Minpunten: Kwastje is erg dun, dekt het mooiste bij 3 lagen.
Belangrijk om te weten: Maakt onderdeel uit van de Pool Side collectie uit de zomer 2010.

Heb jij een neon nagellak in je stash? Zo ja, welke?

18 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in