Swatches: Essence Longlasting Lipsticks ♥ 12, 13 en 14

Schreef ik vorige week nog over drie lipliners van Essence, laat ik jullie vandaag drie lipsticks zien! En weet je wat zo toevallig is? Toen had ik een paars kleurtje, een rode, en een roze.. en vandaag ook weer! Al eerder reviewde ik de lipsticks 01 t/m 10, en in het eerste artikel kun je mijn mening lezen over deze lipsticks. Een beetje onnodig om dus weer hetzelfde neer te zetten in dit artikel, dus alleen swatches! :wink:

Geen zin om mijn review over deze lipsticks (weer) te lezen? Hier een korte samenvatting! De lipsticks kosten €2,39 per stuk, hier vind je alle kleuren, en ze bevatten 3,8 gram.

De huls is zwart, chique en simpel – in het midden vind je een kleurmatchend randje. De lipsticks zelf hebben het Essence logo, erg leuk! De substantie is zacht en romig, en allen bevatten veel pigmentatie. Op naar de kleuren!

14 Adorable Matt!
Dit is een dieprode, matte kleur met blauwe ondertoon. Hij is niet zoals 02 en 03, want 02 is lichter, en 03 is paarser. Dit is de eerste dieprode lipstick van de Longlasting lijn van Essence. Ik vind hem erg mooi en chique staan, het is een kleur die iedereen mooi staat. Onmisbaar in iedere stash ook! (Net als een donkerrode nagellak)

13 Love Me
Een lief, koraalroze kleurtje met lichtglanzende finish. Weinig aan op te merken, behalve dat het gewoon een lief kleurtje is (die wel erg naar goedkope make-up ruikt, blegh) die bijzonder geschikt is voor meiden die wel lipstick willen dragen, maar niet een te opvallende kleur. Deze lipstick staat prachtig bij een nude look, vooral in combinatie met een mooie wing!

12 Blush My Lip
Dit is een fuchsia roze kleur, erg opvallend! Ik vind hem enorm gaaf, niet alleen in de zomermaanden, maar ook als het buiten koud en guur is – dan juist valt hij extra op! :wink: Hij heeft een glanzende finish, in combinatie met deze kleur geeft dat een beetje een “glossy” look.. love it!

Welke kleur vind jij het mooist?

16 REACTIES

  1. Wauwie wat een mooie kleurtjes. Ze staan je alle drie enorm mooi! Ik heb Love Me zelf ook en ik ben er echt van onder de indruk. Ik had nooit verwacht dat ze zo fijn en creamy zouden zijn!

  2. Blush my Lips is mooooi <3 en pretty you met je nieuwe haarkleur. nu wil ik het ook weer rood XD ik heb btw vrijdag iets bij Lush gekocht omdat ik het bij jou gezien had lol XD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in