Swatches: Essence Quattro #07 Party Animal

Daar lag ‘ie dan. In de uitverkoopbak, me aan te staren. “Neem me mee!”.. nou, vooruit dan. (Ik laat me altijd snel overhalen, ja) € 1,50 is natuurlijk geen geld voor vier leuke oogschaduw kleurtjes, toch?

Klik verder voor de swatches! :3

Ik had paars al in gebruik genomen zoals je ziet.. niet netjes natuurlijk, als je nog foto’s ervan moet maken :weird:

Hm, niet echt gepigmenteerd hé? Nou is dit wel met één veeg gedaan en zonder oogschaduwbasis, hoor. Dus ik denk dat ‘ie er anders wel veel mooier uitziet!

Ja, dit is een kort artikel :weird: Maar ik kan er ook heel kort over zijn, 4 leuke oogschaduwkleurtjes voor weinig geld. Je kunt er, vooral in het voorjaar, een mooie look mee maken mits je oogschaduwbasis gebruikt, anders is ’t niet veel, ben ik bang. Maar bij lichtere kleuren zoals geel en groen is het sowieso al een aanrader om oogschaduwbasis te gebruiken, omdat de kleur dan veel intenser is.

Hebben jullie ook iets van Essence Quattro?

[five-star-rating]

7 REACTIES

  1. mooie kleurtjes ;D jammer dat het niet echt gepigmenteerd is.. wat ik vaak doe is het dan nat aanbrengen :) dat maakt het wat feller ^^

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in