Swatches: H&M Hello Kitty oogschaduw paletten

Ik kreeg een paar dagen terug mijn H&M bestelling binnen, en daarin zaten twee Hello Kitty oogschaduw paletten. Ik had al foto’s geplaatst en een artikel (zie hier), en ik vond het wel handig swatches te maken hiervan ;)

De palette’s kosten trouwens € 3,95 per stuk, een erg fijn prijsje dus. Ze zijn momenteel wel uitverkocht op de H&M online shop, maar als je ’s ochtends vroeg kijkt (om 6:00 vullen ze alles bij!) of in de winkel, zullen ze nog vast wel hebben :)

Ik begin bij het linker palette, dat is deze:

En dit zijn de swatches van het rechter palette:

Hoe ze zijn..

Ze zijn echt niet echt gepigmenteerd, vooral de lichte kleuren niet. Ik moest echt 3 á 4 keer smeren voordat je de kleur een beetje fatsoenlijk zag :S Desondanks zijn het wel leuke kleuren, die je leuk kunt combineren.

Aanrader?

Mwah, als je van plan bent echt goede, gepigmenteerde oogschaduw te hebben, dan zou ik niet te veel verwachten hiervan. Maar mocht je voor € 3,95 per stuk het niet erg deze in je stash te hebben, dan zou ik ze wel kunnen aanraden.

3 REACTIES

  1. Echt jammer dat deze palettes niet goed gepigmenteerd zijn. Ik vind de kleurtjes namelijk echt heel mooi, maar die komen totaal niet goed over op de huid. Dus meer een kwestie van hebben voor de heb (lol:p) dan hebben voor de gigantisch goede kwaliteit. Jammer :(

  2. Jammer dat ze toch wat weinig kleur afgeven, vind ze echt wel cute. Er hingen er trouwens nog superveel in Rotterdam, in de winkel hebben ze sowieso altijd zoveel meer dan in de webshops :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in