Swatches & Look: Essence ’04 Black Goddess’ Sparkling Effect eyeshadow

I’ma sucker for black eyeshadow. Arr! Met of zonder shimmers, zwarte oogschaduw is altijd goed. Zo viste ik laatste deze mono oogschaduw van Essence uit het schap. Ik heb al eerder een review geschreven over de mono’s van Essence, klik hier, dus vandaag laat ik alleen swatches en een look zien. Een look met alléén deze oogschaduw.. hmm, dat was zo makkelijk nog niet, but I did my best! Kijk je mee?

’04 Black Goddess’ is gitzwart. En wat een pigmentatie! Op de swatch hierboven gebruikte ik geen primer, en slechts één laagje oogschaduw. Wat een kleur komt er vanaf, hé? Ook zitten er talloze zilvere shimmers in deze oogschaduw, wat inderdaad voor een ‘sparkling effect’ zorgt. Ik maakte twee looks, eentje met en zonder wing.

M’n favoriete zwarte oogschaduw! En nog lekker goedkoop ook – € 1,59 betaal je voor een mono van Essence. En daar krijg je een gave kleur, mooie pigmentatie en relatief goede kwaliteit voor terug. :hearts: Ik zeg: budgettopper!

Welke mono’s van Essence hebben jullie in je stash?

18 REACTIES

  1. Wow! Ik ben altijd een beetje bang met donkere kleuren omdat het zo opvalt als je het niet precies goed doet, maar dit is echt supermooi. =)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in