Swatches: MAX Lipsticks (Pink Blush & Poppy Peach + Creamy Peach & Dazzling Red)


Eerder schreef ik al over de lipsticks van het budgetmerk MAX, te verkrijgen bij de Action. Ik was (ben!) er erg positief over, de lipsticks zijn namelijk érg goedkoop en érg gepigmenteerd. Kortom, echte budgettoppers. Laatst was ik weer bij de Action en besloot ik nog twee setjes mee te nemen. Kijk snel mee naar de swatches!

Lees hier de review over MAX lipsticks!Swatches: Pink Blush


Pink Blush


Swatches: Creamy Peach


Creamy Peach


Swatches: Dazzling Red


Dazzling Red


Swatches: Poppy Peach


Poppy Peach

Zoals je ziet: ze zijn geweldig! Gepigmenteerd, goedkoop en ze blijven lang zitten. Mocht je deze lipsticks nog niet in huis hebben, haal ze dan snel bij de Action! Ze kosten € 0,89 per setje, dat is 44 cent per lipstick. Beter dan dit kun je ze niet krijgen! :hearts:

Hebben jullie al kennis gemaakt met deze toppers van de Action?

22 REACTIES

 1. Snel maar weer langs de Action voor Poppy Peach ;) Heb laatst al wat kleurtjes gekocht, en ze zijn heel fijn, en zoooo goedkoop :O

 2. Ik heb laatst ook wat make-up bij Action gehaald waaronder twee lipsticks in de kleuren Silky Nude en Peach. Zeker fijne lipsticks! Mooie kleuren, voelen prettig aan en lekker goedkoop. Ik wil er meer, dus dit artikel is heel handig om te zien welke kleurtjes er nog meer zijn!

 3. Dank je voor deze review,
  heb ze al vaak in de handen gehad,………………………….
  :0)
  ga ze dus nu kopen.

 4. Jaa! Ik heb de mascara! Fijn merk en dierproefvrij! :D
  De lipsticks heb ik nog niet gehaald, maar ga het zeker doen!

 5. Make up van de Action is best goed voor zó goedkoop! je hebt ook nog van die lipgloss in doorzichtige tubes, die ruiken echt lekker en ze zijn in verschillende geurtjes verkrijgbaar.
  X

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in