Swatches: O.P.I. ‘Couture de Minnie’ Magazine Cover Mouse

M’n eerste Liquid Sand nagellak is een feit! Ik scoorde deze cutie uit de Couture de Minnie collectie op eBay. Ik betaalde er $5,99 voor, en $5,00 verzendkosten. Een paar euro goedkoper dan in de winkel, dus! Na twee weken kreeg ik ‘m binnen en ik kon niet wachten met swatchen. Kijk je mee?

Klik verder voor de rest van de review!

Uiterlijk
De nagellakken van O.P.I. zijn vaak direct te herkennen. Het grote flesje bevat 15 ml en ziet er uit als elk andere O.P.I. nagellak; op de dop na. Deze is met goud bedrukt en er staat ‘liquid sand’ op. Het kwastje is lang en smal, maar op de één of andere manier vind ik deze fijner lakken dan de kwastjes van China Glaze.

Kleur
Magazine Cover Mouse is rood met veel gouden en roze glitters. Ik vind hem leuk! Hij kan bij elke gelegenheid, want de rode kleur maakt het chique, maar het Liquid Sand effect maakt het speels.


Twee laagjes

Conclusie
Wat is hij gaaf hé? Hij droogt erg snel, na een paar minuten is hij al droog! Hij is ook sneller uitgehard (krasvrij) dan gewone nagellak. Je hebt maar twee laagjes nodig voor het mooiste resultaat, en dat vind ik precies goed. Hij blijft een paar dagen chipvrij zitten op de nagels. Wel is het een drama om de nagellak te verwijderen van je nagels, net als bij glitter nagellak. Tip: kijk hier over hoe je glitter nagellak simpel en snel verwijderd.

Informatie
Prijs: €14,25
Inhoud: 15 ml
Verkrijgbaar: Online webshops, op eBay of bij Douglas.
Pluspunten: Droogt heel snel, twee lagen is genoeg, blijft goed zitten.
Minpunten: Lastig te verwijderen van de nagels.
Belangrijk om te weten: Deze nagellak maakt deel uit van de Couture de Minnie collectie.

Heb jij een Liquid Sand nagellak in je bezit?

19 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in