Tag ♥ 10 facts about me

Dacht jij al genoeg te weten over me? *buzzer* WRONG! Er zijn vast een hoop dingen die je nog niet wist van mij. Het leek me daarom leuk om deze tag eens onder het stof vandaan te halen en eens te bedenken wat jullie mogelijk nog niet weten van mij.. Ben je benieuwd wat het is geworden? Ik zou zeggen: lees snel verder!

1. Favoriete kleur
Mijn favoriete kleur? Die weet je vast wel. Roze, natuurlijk! Ik ben dol op alles wat roze is. Oudroze, felroze, lichtroze, alle roze is goed. Toen ik nog thuis woonde (tot m’n twintigste) had ik zelfs een roze kamer. M’n vriend heeft er soms nog nachtmerries van :wink: Ik was echt dol op die girly-girl kamer, het was echt mijn plekje. Nu woon ik al ruim zes jaar samen en hebben we géén roze huiskamer, haha!

2. Mijn echte haarkleur
Mijn echte haarkleur heb ik al zo’n 15 jaar niet meer gezien, maar oorspronkelijk is het bruin peper/zout. Dat wil zeggen, donkerblond/lichtbruin. Ik had brede stroken haarkleurverschil, heel grappig. Op het moment van schrijven is het donkerrood. Ik heb werkelijk alle kleuren gehad, haha! Meestal rood, zwart of een bruintint.

3. Geen sieraden
Ik draag nóóit sieraden, alleen soms een horloge en wat armbandjes. Maar oorbellen, ringen, en kettingen.. nooit! Ik vind ringen vervelend zitten en qua kleding ben ik altijd vrij simpel en basic, dus kettingen en oorbellen zal ik gewoon niet snel dragen.

4. Mijn oude baantjes
Ik heb vroeger bij Scapino gewerkt, ik stond meestel op de kinderschoenen afdeling. Ik vond het één van de leukste baantjes die ik heb gehad, samen met het werken met dieren. Ik heb in een hondentrimsalon gewerkt, in een pension, en ik heb een langdurige stage gelopen bij Martin Gaus.

5. De naam OhFashion
De naam Oh Fashion komt eigenlijk van een nummer van Queens of the Stone Age. In het nummer In My Head (op 2:26) wordt er op gegeven moment gezongen: “ooooh radiooo” en, jaren geleden al, maakte ik toen ooit van m’n nickname “ohradio”. Dat werd later “ohevelien” en voor m’n blog werd het “oh fashion”. Grappig hé? Het is en blijft een heerlijk nummer trouwens!

6. Tattoos & piercings
Ik heb zes tattoos, en momenteel geen piercings. Wel een aantal gehad, haha! Ik heb een tattoo op beide polsen (eentje binnenkant, eentje zijkant), op m’n voet, in m’n nek (zijkant), voorkant schouder (richting hals), en op m’n onderrug. Momenteel vind ik het wel prima zo, ik hoef sowieso geen piercings meer, en qua tattoos.. tja, het is het verslavend, hé? :wink:

7. Lipgloss verzameling
Ik heb jaren geleden lipgloss gespaard haha, voornamelijk Lipsmackers. Ik ben toen zelfs nog geïnterviewd door Girlscene! Je kunt het hier teruglezen.

8. Reizen
Ik ben naar de volgende landen geweest: Frankrijk, België, Luxemburg, Duitsland, Turkije, Egypte en Tunesië. Niet eens Spanje of Italië, apart hé? Als m’n vriend en ik op vakantie gaan willen we vaker wat verder weg, dus zo is het er eigenlijk nooit van gekomen om eens naar die landen te gaan. Komt ooit nog wel! :happy: Ik zou nog wel heel graag naar Amerika willen, dat staat echt bovenaan m’n “reizen wishlist”.

9. Bucketlist
Ik heb nog nooit een bucketlist gemaakt, maar ik weet wel al een hoop dingen voor erop. Ik zou bv. nog heel graag m’n duikbrevet willen halen, een tornado zien in het echt, een roadtrip door Amerika maken, een klavertje vier vinden, een nestje puppies hebben, en nog zoveel meer!

10. Mijn lange lengte
Ik ben 1.81m! Uuhh.. pretty tall, dus! :laugh: Veel mensen verwachten dit op de één of andere manier nooit bij me, ze denken altijd dat ik vrij klein ben. :laugh:

Wat verraste jou het meeste?

10 REACTIES

  1. Wauw, als we dus een keertje afspreken moet ik flinke hakken aan trekken merk ik al wel weer. Ik ben ‘maar’ 1.67. Erg leuke feitjes, dingen die ik inderdaad nog niet wist. xxx Lucinda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in