Tekstgrootte: groter / kleiner

OH DEAR, dit is hem dan. Dé meest gevreesde tag in beautyblogland. De “hoeveel heb jij” tag! Oftewel, tel de shitload aan producten in je stash en zet de uitkomst neer in onderstaand lijstje. Ik kwam hem tegen op een andere blog, en voelde me dapper genoeg om hem in te vullen. The moment of truth. Houd je vast! Komt ‘ie:

33 Penselen
2 Face primers
10 Foundations
2 Compacte poeders
1 Losse poeders
9 Concealers
2 Eye primers
3 Grote oogschaduw paletten
14 Kleine oogschaduw paletten
47 Oogschaduws
4 Bronzers
21 Blushes
3 Highlighters
18 Mascara’s
10 Eyeliners
21 Oogpotloden
67 Lipsticks
59 Lipglosses
17 Lippenbalsems
179 Nagellakken

Nou, sommige dingen vallen me nog best mee, nadat ik ze geteld heb! Ik dacht dat ik meer dan 179 nagellak zou hebben. Maar 21 blushes, 67 lipsticks en 18 mascara’s.. dat vind ik best veel. Ik heb laatst m’n stash nog grondig uitgeruimd, namelijk! Wat vind jij, valt het mee, of moet ik John Williams mailen voor een nieuw seizoen Help, Mijn Vrouw is Beautyblogger?

23 Responses to Tag: Hoeveel heb jij?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Hoi, welkom op mijn blog! Hier vind je alles over natuurlijke, dierproefvrije & vegan make-up en verzorging. Snuffel lekker even rond, en mocht je vragen hebben, mail me dan gerust!

Liefs, Evelien

        
Follow
Oh My Lush

Bezoek ook eens mijn nieuwe blog Oh My Lush — alles over het merk Lush!

Categorieën
Zakelijk
Klik hier voor zakelijke mogelijkheden en samenwerkingen.

google ranking checker