Tag: Hoeveel heb jij?

OH DEAR, dit is hem dan. Dé meest gevreesde tag in beautyblogland. De “hoeveel heb jij” tag! Oftewel, tel de shitload aan producten in je stash en zet de uitkomst neer in onderstaand lijstje. Ik kwam hem tegen op een andere blog, en voelde me dapper genoeg om hem in te vullen. The moment of truth. Houd je vast! Komt ‘ie:

33 Penselen
2 Face primers
10 Foundations
2 Compacte poeders
1 Losse poeders
9 Concealers
2 Eye primers
3 Grote oogschaduw paletten
14 Kleine oogschaduw paletten
47 Oogschaduws
4 Bronzers
21 Blushes
3 Highlighters
18 Mascara’s
10 Eyeliners
21 Oogpotloden
67 Lipsticks
59 Lipglosses
17 Lippenbalsems
179 Nagellakken

Nou, sommige dingen vallen me nog best mee, nadat ik ze geteld heb! Ik dacht dat ik meer dan 179 nagellak zou hebben. Maar 21 blushes, 67 lipsticks en 18 mascara’s.. dat vind ik best veel. Ik heb laatst m’n stash nog grondig uitgeruimd, namelijk! Wat vind jij, valt het mee, of moet ik John Williams mailen voor een nieuw seizoen Help, Mijn Vrouw is Beautyblogger?

23 REACTIES

  1. Geweldig, ik ga ook eens tellen, kom een heel end maar ben niet eens blogger ;-)
    In verhouding heb je eigenlijk heel weinig oogpotloden. :yay:

  2. Ik vind het erg veel! Maar ik ben dan ook geen beautyblogger ;) Ik heb echt wel genoeg aan iets van 5 lippenstiften en 10 oogpotloden, maar ik heb dan ook een minimalistisch huis, dus kan niet eens veel kwijt hahaha.

  3. Haha, die laatste zin! Deze tag vind ik heerlijk om te lezen, maar daar laat ik het denk ik bij. Als ik mijn dozen nagellak zie en bakjes vol lipstick, vrees ik dat ik wel echt té veel spullen heb…

  4. Ik weet niet of ik nu mijn stash moet gaan tellen en misschien ook stijl achterover moet slaan, of ik jou moet gerust stellen dat het best mee valt, of dat ik toch John moet gaan bellen….. ;)

  5. Uitgebreide collectie heb je! Ik vind vooral 18 mascara’s wel erg veel omdat je er nooit zoveel tegelijk kunt gebruiken en ze niet zo lang houdbaar zijn. Verder vind ik het wel lekker veel, maar niet teveel :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in