Tag: Sunshine Award

Het is niet zo dat ik doodgegooid word met tags, maar ik krijg er de laatste een hoop. Ik weet niet precies wie mij allemaal heeft getagged met deze tag *gaat zich schamen in een hoekje* maar toen ik zag dat Marjolein en Floor van Sweethippos mij hadden getagged, besloot ik hem toch maar eens te plaatsen. En een geschikt moment ook, want sinds vandaag schijnt de zon – eindelijk – weer. Dus, bedankt meiden!

De regels:
♥ Bedank de persoon van wie je deze tag hebt gekregen.
♥ Maak een post over de tag.
♥ Beantwoord de 10 vragen.
♥ Geef deze tag door aan 10 mensen waar van jij vindt dat ze het verdienen.

1. Wat is je favoriete kleur?
Roze, zonder twijfel. M’n vorige kamer had zelfs roze muren, zo erg had ik het te pakken. Ik zal altijd een sucker blijven voor roze.

2. Wat is je favoriete dier? (Huisdier, boerderijdier, wilddier)
Katten, daar hoef ik ook niet lang over na te denken. Ik ben met katten opgegroeid. Ook met honden, maar katten staan toch een plekje hoger dan honden. Ik heb gewoon veel met katten, hoe stom het ook klinkt voor sommigen. Ik begrijp mensen die zeggen dat ze katten haten totaal niet. Een kat kan je beste maatje zijn!

3. Wat is je favoriete nummer?
M’n favoriete nummer allertijden is Shiny Toy Guns – Weather Girl.

4. Welke parfum draag je graag?
Ik heb erg veel parfums, en ze zijn beide allemaal roze en zoet. Maar momenteel draag ik graag Jean Paul Gaultier “Classique”.

5. Is er iets wat je altijd bij je draagt en wat bij je past?
Nee, ik heb geen vast sieraad o.i.d.

6. Wat is je passie?
Dieren zijn m’n passie.

7. Cadeaus geven of krijgen?
Krijgen, duh! Alhoewel ik het ook leuk vind om m’n vriend cadeautjes te geven.

8. Wat is de laatste oogschaduw die je gebruikt hebt?
GOSH Quattro in de kleur “22 Driftwood”.

9. Wat is je favoriete dag van de week?
Vrijdag. Tegen het weekend aan en iedereen lijkt vrolijker omdat de werkweek ten einde is!

10. Draag je nu nagellak?
Ja, om precies te zijn, China Glaze “Knotty”.

Nu moet ik tien mensen taggen, maar ik heb het idee dat iedereen zo onderhand deze tag wel heeft gehad. Jij niet? Alsjeblieft, bij deze!

11 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in