Tag: That’s who I am

Ik zag deze tag rondzwerven op diverse blogs, en vond hem zo leuk dat ik hem besloot over te nemen. In deze tag laat je een aantal plaatjes zien van de Tumblr And That’s Who I Am, waaraan je jezelf kunt relateren. In feite vertel je de wereld hiermee ook: dit ben ik! Er zitten een aantal deprimerende bij, maar hey, that’s life also! Ik hoop dat jullie de tag leuk vinden en voel je vrij om hem over te nemen.

Zitten er een aantal bij waarin jij jezelf herkent?

20 REACTIES

  1. Ahw lieverd, ik word wel een beetje verdrietig van de plaatjes die je uitgekozen hebt hoor! Je hebt natuurlijk gelijk dat ook de negatieve kanten van het leven getoond mogen worden, maar nu heb ik sterk de neiging je te komen knuffelen! Geloof mij: Je bent zéker niet oninteressant, maar juist hartstikke mooi, aardig en lief!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in