Tag: Top 10 Award

Het is weer zover, ik heb een leuke tag ontvangen! Van Jody, Mariska en Lotte ben ik getagged met de Top 10 Award tag. Als jij mij ook getagged hebt, laat het dan even weten, dan zet ik je naam + link naar je blog er nog bij! In ieder geval bedankt voor deze tag, ik vind hem erg leuk om in te vullen!

Regels:
• Bedank de persoon van wie je de award hebt gekregen en link naar hun blog
• Zet de top 10 award foto op je blog
• Maak een lijst met je top 10 cosmetica
• Tag 10 andere bloggers

Top 10 cosmetica (willekeurige volgorde):
1. YSL Touche Éclat
2. Sleek iDivine Storm palette
3. YSL lipstick #94 Blood Orange
4. NYX lipstick #628 Tea Rose
5. Catrice Infinite Matt Up To 18h foundation
6. Golden Rose Paris nagellak #104
7. NYX Jumbo Pencil #602 Dark Brown
8. Catrice ‘Lashes To Kill’ mascara
9. MAC Hello Kitty blush #004
10. Blush palette

Dit zijn mijn tien favoriete cosmetica producten, in willekeurige volgorde. Ik gebruik deze dagelijks en zou écht niet meer zonder kunnen! Nu moet ik 10 mensen taggen, waarschijnlijk hebben een aantal deze tag al gehad.. zo niet, ik hoop dat jullie ‘m overnemen en invullen, want ik ben benieuwd naar jullie top tien!

Ik tag..
1. Priscilla
2. Desirée
3. Yara
4. Linda (What a Beauty)
5. Linda (Linnes)
6. Sanne
7. Maccia
8. Marjolein
9. Natascha
10. Noelle

8 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in