Tanden-bleken.nl

Je tanden laten bleken is tegenwoordig hartstikke normaal. Waar het vroeger alleen nog gedaan werd bij tandartsen, vind je nu overal in Nederland tandenbleekklinieken. Je loopt heel makkelijk naar binnen, maakt een afspraak, je gaat zitten, en een uur later loop je weer naar buiten met een witter gebit, maar helaas ook met een lege portomonnee. Je tanden laten bleken bij de tandarts of een in kliniek is nog steeds erg duur. Dus als je de centjes niet hebt, hoe kom je dan aan wittere tanden..? Simpel: doe het zelf!

Ik laat jullie vandaag kennismaken met een webwinkel die allerlei tandenbleekmiddeltjes verkoopt, om zelf thuis aan de slag te kunnen gaan. Lees maar mee!

Home bleaching, zoals het zelf bleken van je tanden thuis wordt genoemd, wordt steeds populairder. Op eBay worden vaak strips aangeschaft, waarmee je het zelf thuis kunt doen. Helaas is de garantie van dit soort producten niet te vertrouwen, en bovendien moet je vaak lang wachten tot je de spulletjes thuis hebt.

Tanden-bleken verkoopt spullen van het merk Whitelight. Dit professionele bedrijf bestaat nu 10 jaar, en de tandenbleekset is als beste getest. 96% bereikt aanzienlijk resultaat, aldus de webshop! Er zit een Nederlandse handleiding bijgesloten, en wat misschien wel het belangrijkste is: de (klinisch geteste) producten zijn 100% veilig, uitsluitend tot 0.1% peroxide.

Je kunt ervoor kiezen om één set te kopen, deze kost momenteel geen €24,95 maar €14,95. (En gratis verzending, yay!) Er zijn ook duo sets verkrijgbaar, maar ik zou zelf beginnen met een standaard beginnersset om de boel eens uit te proberen. Ze verkopen ook diverse onderdelen los, handig voor als je iets kwijt bent/er iets vervangen moet worden.

Op de website vind je tevens alle ingrediënten die in de producten zitten. Bij het geleverde artikel zit een uitgebreide, Nederlandse handleiding zodat je direct aan de slag kunt gaan. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de tandarts van Tanden-Bleken.nl, om een afspraak te maken voor een tandenbleeksessie bij hem, mocht je het zelf niet willen doen thuis.

Heb jij wel eens je tanden laten bleken? Of het zelf gedaan? Wat is jouw ervaring?

4 REACTIES

  1. Ik gebruik wel eens een tandpasta die het idee van wittere tanden moet geven, maar dat is zo’n vreselijk irritant blauw goedje, dat ik er nu ver bij weg blijf. Over echt laten bleken heb ik wel eens nagedacht, maar doe het toch maar niet. Ik rook niet en drink misschien 3 kopjes koffie in een week, dus echt geel zijn ze niet en dus heb ik er maar vrede mee hahaha. xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in