Tankini’s en badpakken

Als je net zoals ik niet graag in een bikini rondhuppelt op het strand, kijk dan vooral even verder. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor jullie ging ik op zoek naar leuke tankini’s en badpakken. Geen saaie, maar juist hele hippe en vrolijke voor de zomer! Al deze zwemkleding is online te bestellen, de webshop en de prijzen staan erbij. Shop ze!Hebben jullie een bikini, tankini of badpak?

[five-star-rating]

28 REACTIES

 1. Ik ook! Ik heb zo een tankini (zelfde ongeveer als die van Wehkamp) gekocht, maar eerlijk? Je ziet er gewoon dikker uit als je dat draagt. Bovendien vind ik ook dat je me zo een tankini op een oma lijkt…Geef mij ma een bikini hoewel ik ook totaaaal niet een summer proof body heb.

  • Je ziet er juist dikker uit in een bikini als je niet slank bent dan in een corrigerende tankini of badpak hoor :’D

 2. Ik heb een tanktini en badpak.
  Maar als je tankini wil dragen moet je geen love handels hebben die vallen dan nog meer op.
  Ik ben nog steeds opzoek naar een andere leuke badpak altijd fijn meer keuze :)

 3. Ik vind die old-fashioned badpakken zoals die van Cath Kidston echt heel erg leuk :-) Een bikini wil ik de mensheid maar niet meer aandoen, haha

 4. Die gerimpelde twee van de Wehkamp en die met stippen van Esprit vind ik nog best mooi! Alleen ik draag gewoon een bikini. omdat ik een bruine buik en rug wil.

 5. Op zich wel een goede oplossing voor meiden die zich niet op hun gemak voelen in een bikini. En ik vind ze eigenlijk nog best fashionable! Sommige dan. Zelf hou ik het lekker bij m'n bikini.

 6. Die van Chilla is gorgeous!
  Ik had een Bikini gekocht al een aantal maanden geleden (strapless) Ben 2 weken terug wezen zwemmen maar continu vlogen die rot boobies eruit! Haha Harde Fail!

 7. ik heb een bikini, zwart en bruin van Marlies Dekkers

  en een SUPER FELGEKLEURDE/gebloemde badpak van de HEMA.

  beide zitten heerlijk!
  ik geef eerlijk toe, mijn badpak is iets beter voor mijn zelfvertrouwen maar ok.. xD

 8. Ik ga voor een tankini. Ik durf me echt niet te vertonen in een bikini!
  Bon Prix is ook nog echt een aanrader, hebben ze heeeele leuke en ruime keuze!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in