The Beauty Bakery wishlist

Ken je dat? Je had ooit van een webshop gehoord, je wist wat ze verkochten, maar toch had je er nooit echt goéd gekeken. That happened to me! Ik wist dat The Beauty Bakery heel veel leuke producten verkocht, maar ik had nooit in de webshop gesnuffeld. Shame on me! Toen ik gisteravond bij toeval in de webshop terecht kwam, schrok ik me rot. Zóveel mooie producten. Al die heerlijke geuren. Die grappige beschrijvingen. Cupcakes voor in bad. Lollies voor onder de douche. Grote potten scrubs waarvan de inhoud op slagroom lijkt. Help.

1. H.I.W.T.K. Whipped Sugar Scrub – €8,90
2. Big Hollywood Hair Solid Shampoo Bar – €5,90
3. Frosting Forever Whipped Body Butter – €9,90
4. Strawberry Shortcake Mok – €9,90
5. Cucumber Cleansing Whip – €7,50
6. H.I.W.T.K. Solid Perfume – €5,90
7. Pink Owl Tweezer – €3,90
8. Strawberry Story Sundae Cream Cones
9. Coconut Frosted Cake Bakery Soap Bar – €4,95
10. Lemon Sprinkled Bath Muffin – €4,75
11. Coconut Queen Whoopie Pies – €3,90

Seriously, you guys. Zoveel leuke dingen! Ik wil allesss. Hoog tijd om snel eens een bestelling te plaatsen bij The Beauty Bakery dus! Heb jij er wel eens wat besteld? Of heb je net als ik ook een wishlist?

33 REACTIES

 1. Oehhhh er zitten echt heerlijke producten bij in je collage! Ik heb momenteel nog genoeg TheBeautyBakery spullen liggen om een poosje vooruit te kunnen, maar fan ben ik zeker <3. :heart:

 2. Lekkerr! Ik bestel whipped body butter en sugar scrubs bij watmaaktjemooi, das hetzelfde als beautybakery alleen een stukje goedkoper. Ik doe echt heel lang met mijn potjes :)

 3. Ik heb een aantal dingen in huis en ik wil serieus dat het nooit opgaat haha! Ik vind de whipped body butter echt heerlijk, dat is zeker een aanrader! Net als de scrub trouwens..

 4. Ik ken de webshop wel maar heb nog nooit iets besteld. Het ziet er wel allemaal heerlijk uit, vooral ben ik benieuwd naar de Frosting Forever Whipped Body Butter, heb er veel over gelezen en hij lijkt me heerlijk.

 5. Net als jij kende ik de webshop wel, maar heb ik er ook nog nooit iets besteld. Zonde eigenlijk, want als ik deze producten zie moet ik mijzelf echt beheersen! haha
  De sugar scrub en de whipped butter zien er echt te leuk uit! Bijna om op te eten :shock:
  Het is maar goed dat ik geen bad heb, dan zou ik denk ik al mijn geld hieraan besteden!

 6. Oooh leeuk! Heb zelf die mok in een spaarpot vorm ook van the beauty bakery :smile: en ook een mok maar dan de mint blauwe. Ze zijn heel leuk maar wel heel breekbaar :razz:

 7. Ja heerlijke webshop! De H.I.W.T.K. Solid Perfume stop ik het liefst de hele dag in mijn neus :-) Zo lekker! En de Whipped body butters en Sugar scrubs zijn heel erg fijn en ruiken goddelijk.

 8. Heyhey!

  De plaatsje van de Scrub en butter zien er echt heel fijn uit, Eigenlijk
  zie ik het meer als slagroom. Haha ! ;p Ik zou graag wat willen kopen deze
  zomer misschien. Maar voorlopig nog niet. Ik hoop dat je een Sugar Scrub
  en whipped butter gaat testen en review gaat posten. Dan ben ik je echt
  dankbaar =D

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in