Tip: Haal eens de dop van de nagellak af!

Even een kleine tip tussendoor, want kennelijk weet nog niet iedereen het. Ik kwam er zelf laatst ook achter, dus vandaar dat ik deze tip graag met jullie deel.

De doppen van bepaalde nagellak (zoals L’oreal Resist & Shine en Essence ‘You Rock’) kunnen eraf gehaald worden, en dan bedoel ik niet eraf draaien, maar eraf trekken. Bij veel nagellak is de dop slechts een omhulsel van het echte kleinere dop, waarmee je veel preciezer kunt lakken.

Waarschijnlijk wisten een hoop mensen het al, maar voor degene die het niet wisten: weer wat geleerd! :laugh:

[five-star-rating]

22 REACTIES

  1. Ik wist het al ja, heb ooit en keer per ongeluk zo'n dop eraf getrokken. En dan is het inderdaad makkelijker lakken. Al heb ik nu nagellakjes waarbij het niet kan, misschien bij een paar… maar weet ik niet zeker.

  2. Bij mij donderen ze er per ongeluk af, maar weet nog niet of ik er handiger mee om zou kunnen gaan dan met zo'n grote dop. Dat ga ik eens proberen.

  3. Ik had deze tip al eens gelezen ja, maar ik vind het zo handig! Dit lakt tenminste beter, dan zo'n vierkante dop!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in