Truly Yours box: April 2012 editie (+ korte review van de inhoud)

Voor €12,95 per maand 5 high-end miniaturen? Ik zeg ja! Ik ben gek op ‘beautyboxes’, ik vind het concept hartstikke leuk. Het is de perfecte manier om kennis te maken met nieuwe merken en producten. Ik ontving gisteren m’n tweede Truly Yours box, de April 2012 editie. Voor de mensen die nog niet bekend zijn met deze beautybox, scroll vooral verder! Ik laat jullie kennismaken met de Truly Yours box, en review ook kort elk product. Lees snel verder!


Een doos in een doos..


Een lief strikje om de doos heen!


Bovenop de producten ligt altijd een kaartje. Snel lezen!


Beschrijving van de April editie.


En dan is het zo ver.. unwrapping!


De inhoud! Niiice!

Elke maand krijg je vijf producten (waarvan één fullsize!). Vorige maand zat er iets extra’s bij, dus dat is ook nog mogelijk! Mocht je de prijzen van de producten willen weten, kijk dan even hier. Hier nog even een lijstje van de exacte prijzen van de miniaturen uit de box:
L’Occitane Hand Cream – €7 (30ml)
Moroccanoil Treatment – €14,90 (25ml)
Thierry Mugler ‘Womanity’ eau de toilette – onbekend (5ml)
Nablus Natural Olive soap – €5,20 (100g)
Chestnut Instant Bronzing Lotion – €19,95 (150ml)

Je hoeft geen wiskunde genie te zijn om erachter te komen dat de totaal waarde van deze inhoud méér is dan €12,95. En het zijn heel fijne producten! Enige nadeel van een beautybox kán zijn, is dat je nooit van te voren weet wat erin zit. Het kan dus tegenvallen, en dan kan het zonde zijn van je bijna-13-eurotjes. Ik heb hier zelf geen problemen mee, ik ben gék op verrassingen!


L’Occitane Hand Cream

Wat is het?
Een voedende handcrème van L’Occitane – een merk waarvan ik een showergel heb, en gek op ben! Met dit product was ik het meest blij. Een luxe handcrème voor de droge handen, met maar liefst 20% shea butter. Klinkt goed!

Eerste indruk
De handcrème zit in een handige tube, al vind ik de zilvere verpakking niet erg mooi. De handcrème ruikt in het begin erg subtiel, een beetje kruidig. Helaas, na het uitsmeren, vind ik de geur erg muf worden. Ik word er zelfs een beetje onpasselijk van! De geur lijkt na verloop van tijd ook steeds viezer te worden. Behalve de geur vind ik het een prima handcrème, hij trekt erg snel in en maakt m’n handen meteen zacht. Voortaan dus alleen nog gebruiken in combinatie met een knijper op m’n neus.


Moroccanoil Treatment

Wat is het?
Deze Marokkaanse olie voor je haar trok niet snel m’n interesse, ondanks de vrolijke verpakking. Toch duurde het niet lang voordat ik verliefd werd op dit product, dankzij de heerlijke geur! Echt mensen, ik ben verliefd. Ik ben erg slecht in het omschrijven van geurtjes, maar deze ruikt naar vakantie. Jep, naar vakantie. Een vleugje bloemen, een vleugje zonnebrandcrème-lucht en een vleugje zoete parfum. Deze olie bevat onder andere argan olie, een schaarse olie (ook wel ‘vloeibaar goud’ genoemd) dat voor meerdere doelen dient. Deze olie is echter alleen te gebruiken voor je haar, ongeacht welk haartype. Het verbetert en herstelt de conditie van je haar. Ook maakt deze olie je haar handelbaar, makkelijk doorkambaar, glanzend, veerkrachtig, elastisch en het zorgt ervoor dat je haar niet gaat pluizen.

Eerste indruk
Ik gebruik zelf geen haarproducten, alleen een beetje hairspray om m’n pony te fixeren. Deze olie ga ik echter wel een kans geven, al is het alleen maar vanwege de geur! Ook spreekt de werking van dit goedje me erg aan, ik heb namelijk snel klittend haar en het wilt ook nog wel eens pluizen. Tot nu toe heb ik nog niet echt een mening kunnen vormen, maar die komt er zeker nog aan!


Thierry Mugler ‘Womanity’ eau de toilette

Wat is het?
Een eau de toilette van 5ml, in een heel mooi flesje. Dit luchtje van Thierry Mugler had ik eerder al eens geroken, en ik vind ‘m heerlijk! Oriëntaals geurnoten, maar toch erg fris. Parfum.nl beschrijft dit luchtje als ‘Thierry Mugler Womanity heeft allereerst een zoete uitstraling. Vervolgens volgt de zoute brutaliteit van de noot van kaviaar, subtiel, pittig en aantrekkelijk. Tenslotte eindigt de geur met een elegant houtachtig akkoord, afkomstig van hout en vijgenblad.’

Eerste indruk
Zoals ik al zei vind ik het een lekker luchtje. Ik houd erg veel van frisse en zoete geuren, daar heeft deze ook iets van weg. Ik ga ‘m zeker dragen!


Nablus Natural Olive soap

Wat is het?
Een natuurlijke zeep, gemaakt van olijfolie. Dit merk bestaat al sinds 1611! De ingrediënten zijn minimaal en puur, namelijk olijfolie, ‘caustic soda’ (oftewel sodium hydroxide), water, kokosnoot olie en aromatische oliën. Om nog even terug te komen op het ingrediënt wat het minst bekend is, caustic soda (sodium hydroxide) wordt al eeuwenlang gebruikt in zeep, met als doel de toegevoegde oliën en/of vetten te ‘verzepen’ (het splitsen van vetten of oliën in glycerol en vetzuren). Deze zeep is erg geschikt voor mensen met een droge en/of gevoelige huid. Ook is dit product niet getest op dieren!

Eerste indruk
Allereerst de geur – iets wat ik héél belangrijk vind bij zeep. Het is een typische zeepgeur, maar dan met een flinke scheut olijven erbij. Je moet ervan houden, denk ik. De zeep schuimt niet heel erg, maar geeft wel lekker veel product af. M’n handen zijn na het wassen best zacht, maar toch vind ik dit geen wonderproduct. Ik zal het niet opnieuw aanschaffen.


Chestnut Instant Bronzing Lotion

Wat is het?
Een ideaal product voor spookjes zoals ik, namelijk een instant bronzing lotion. Bruin zonder zon. Of voor mensen die gewoon níet bruin worden, maar wel een bruin tintje willen op een zomerse dag. In deze flacon zit 150ml, best veel. Dit product moet je aanbrengen met een wattenschijfje en kun je er makkelijk weer afwassen. Dermatologisch getest.

Eerste indruk
Nepbruin uit een potje, ik ben er nooit echt fan van geweest. Het ziet er (bij mij) altijd raar uit, gaat vlekken of ik lijk aan het einde van de dag op een verbrande zebra. Toch belooft deze lotion niet-vlekkend te zijn! Mijn eerste indruk was pretty good, de lotion ruikt lekker, is makkelijk te doseren (minder knoeien dus!) en brengt goed aan. Ik probeerde het uit op m’n onderarm, en die was inderdaad een teint bruiner dan m’n andere onderarm. So far, so good – maar binnenkort ga ik deze eens écht goed uittesten. Jullie horen nog van me! *dreigend muziekje*

Goed, dat waren de producten uit de Truly Yours box van deze maand. Wat vinden jullie van de inhoud? Ik ben er zelf erg blij mee. Een lekker luchtje, een bruinende lotion, een heerlijk-ruikende haarolie, een zeep en een muffe handcrème. Met die laatste twee producten ben ik dus niet heel erg blij, maar daar kan ik wellicht iemand anders blij mee maken. Van een aantal producten komt er nog een uitgebreide review online, dit waren enkel de eerste indrukken. Ik ben benieuwd wat jullie van de inhoud vinden. Zijn jullie al nieuwsgierig naar deze beautybox?

15 REACTIES

  1. Ik ken deze merken nauwelijks, maar dit vind ik er veel leuker uit zien dan de Glossybox van deze maand.
    Ik las op twitter zelfs dat er daar een product bij zat die over datum was ofzo?

  2. Ik vind de inhoud ook super leuk! Leuker dan Glossybox denk ik, al zat daar deze maand ook wel wat bij! Moeilijk om te kiezen tussen al die boxen nu. Killlling!

  3. Wat een leuke inhoud! Ik ben zelf erg nieuwsgierig naar Moroccanoil Treatment. Ik heb zelf geen abonnement op één van de boxen, omdat ik vaak de inhoud van de boxen erg tegen vind vallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in