Uit de oude doos: Rimmel ’60 seconds’ #877 Mania nagellak

13
21

Vandaag een iets ander artikel dan jullie gewend zijn, namelijk een nagellak uit de oude doos. En dan praat ik niet over een stroperig nagellakje uit de vorige eeuw, maar een nagellak die al een hele poos niet meer de schappen ligt, maar toch de moeite waard is om te laten zien. Zo ook met dit Rimmel nagellakje. Zo ver ik weet is deze uit het jaar 2007 of 2008, een beetje boven de houdbaarheidsdatum heen zou je zeggen, maar hij lakt nog perfect.

Klik verder om het mooie effect van deze nagellak te zien!

Het uiterlijk
Het is een simpel potje en lijkt nog vrij veel op de huidige potjes van Rimmel.

De kleur
De kleur deed me in eerste instantie denken aan duochrome nagellak, maar het lijkt me toch nét geen duochrome. Als ik de kleuren moest omschrijven, zou ik zeggen dat de onderste laag blauw is, daar bovenop groen met veel shimmers erin. Als de zon erop schijnt, komt er een mooie groene glans tevoorschijn. Moeilijk te beschrijven, eigenlijk :weird: Want op de volgende foto lijkt hij overduidelijk blauw. Maar als ik nu het potje bij deze foto houd, dan is het potje toch écht meer groen dan blauw..

Hoe lakt hij?
Ik vind hem erg fijn lakken. Hij maakt de beloftes op het potje bijna waar; hij dekt met één laag al en is snel gedroogd, namelijk met een ruime minuut. Echter is de nagellak dan nog niet krasvrij, dus nog even oppassen daarna. Het kwastje is niet bijzonder smal of breed, gewoon een middelmaat kwastje. Ik heb ook een Rimmel ’60 seconds’ nagellak van dit moment, en daarvan is het kwastje breder.

Conclusie
Een heel mooie nagellak die ik zeker weten vaker op ga doen :smile: Hij is niet meer te koop in de winkels, maar nog wel online. Je zou bijvoorbeeld op eBay kunnen kijken of zoeken via Google.

Vinden jullie dit soort artikels leuk om te lezen? Of zien jullie liever ‘nieuwere’ producten?

[five-star-rating]

13 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here