Unboxing Beautybox Januari

Het is weer eind Januari, dat betekent: een nieuwe Beautybox! Ik ontving hem gisteren en pakte hem meteen uit. Het is weer een fijne doos met nog fijnere inhoud: speciaal voor de droge huid (zoals die van mij!), of gewoon voor de huidjes die wel wat extra verzorging kunnen gebruiken met deze koude dagen. Kijk je mee naar de inhoud?

ALS JE NIET WILT WETEN WAT ER IN ZIT » NIET VERDER LEZEN!


Helaas, weer geen gouden wikkel! (Eén Beautybox heeft een gouden wikkel – wie deze heeft, heeft een enorm gave prijs in zijn/haar beautybox zitten! Deze maand kreeg je reischeque van Jiba t.w.v. €1000, wauw!)  • 1 ♥ Roc® Enydrial Douchecrème (60 ml) – Full-size €16,95 / 400 ml
  • 2 ♥ Dove Winter Care Douchecrème (250 ml) – Full-size €3,49 / 250 ml
  • 3 ♥ Beautybox geurkaars (geen prijs bekend)
  • 4 ♥ Teeez ‘Eve’s Ready To Wear’ Lipstick (3,5 gram) – Full-size €7,49 / 3,5 gram
  • 5 ♥ Beautea Comfort Me Gezichtsmasker (50 ml) – Full-size €34,90 / 50 ml
  • 6 ♥ Roc® Enydrial Body Balsem (15 ml) – Full-size €16,95 / 200 ml


1 ♥ Roc® Enydrial Douchecrème (60 ml) – Full-size €16,95 / 400 ml
Ah, een product van ROC. Dit vind ik typisch zo’n merk wat vrouwen in de 60 gebruiken, nadat het ze geadviseerd is bij de apotheek. Maar goed, dit product is wel speciaal voor de extreem droge huid, dus hopelijk kan ik binnenkort m’n mening bijstellen :)


2 ♥ Dove Winter Care Douchecrème (250 ml) – Full-size €3,49 / 250 ml
Oh wat heerlijk, een grote fles douchecrème van Dove! Ik ben echt verslááfd aan Dove producten, ze ruiken allemaal zo gigantisch lekker, vóóral deze winter editie! En ook nog eens full-size, leuk!


3 ♥ Beautybox geurkaars (geen prijs bekend)
Een geurkaars van Beautybox zelf. Ik hou echt van geurkaarsen, dus hier was ik heel blij mee! De geur is cacao geloof ik, helaas niet echt mijn geur. Toch staat hij erg leuk op het dienblad op de salontafel, waar meerdere geurkaarsen staan! Deze geurkaars staat niet vermeldt op het kaartje in de beautybox, dus ik weet helaas geen prijs.


4 ♥ Teeez ‘Eve’s Ready To Wear’ Lipstick (3,5 gram) – Full-size €7,49 / 3,5 gram
Yeah! Wie laatst mijn review heeft gelezen over de nieuwe producten uit de Teeez La Isla Chique collectie, weet dat ik er lyrisch over was! Ze blijven lang zitten, zijn creamy, en verkrijgbaar in 9 mooie kleuren. Ik had toentertijd Rebellious Red gehad, nu zit de kleur Uniquely Pink er in. En wat een mooie kleur hé?


5 ♥ Beautea Comfort Me Gezichtsmasker (50 ml) – Full-size €34,90 / 50 ml
Dit gezichtsmasker van Beautea is compleet nieuw voor me. Ik ken het merk nog niet, maar op het eerste gezicht ziet het er goed uit! Niet budgetproof alleen, dat is wel jammer. Maar de geur is erg lekker – hij ruikt naar exclusieve haarproducten, haha! :spin:


6 ♥ Roc® Enydrial Body Balsem (15 ml) – Full-size €16,95 / 200 ml
Tot slot een mini tube van Roc, ook van de Enydrial lijn. Dit is een body balm, voor de erg droge huid. Hij trekt erg snel in en voelt prettig aan, ik vind de geur alleen iets minder. Het is een saaie geur, ik kan het niet echt omschrijven.. zo’n typische, dermatologische cremètjes geur. Ach.. als het maar werkt, toch?

Conclusie
Leuke inhoud weer, dit keer! Sowieso ben ik altijd heel tevreden met de inhoud van de Beautybox. Soms zit er iets in wat me niet echt aanspreekt, maar 90% van de producten gebruik ik altijd met veel plezier. Er zaten behalve deze producten ook nog twee bonnen in: eentje voor €50 korting op een reis bij Jiba, en eentje van Beautea, voor 20% korting op al hun producten uit de webshop.

Abonnement
Ik heb een abonnement op de Beautybox, deze kost €14,95 per maand. Je ontvangt dan iedere maand een box met minimaal 5 beauty producten, vaak zit er ook één of meerdere full-size producten in! Kijk voor meer informatie op de website van Beautybox.

Heb jij een abonnement op de Beautybox? Zo ja, wat vind je van de inhoud deze maand?

16 REACTIES

    • Je abonneert je eenmalig, en krijgt hem dan elke maand toegestuurd, voor €14,95. Dit wordt automatisch afgeschreven aan het einde van de maand. Je kunt hem op elk moment opzeggen, je hebt een opzegtermijn van één maand. :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in