Unboxing: BLUX box januari

Gisteren liet ik je de inhoud van de limited edition BLUX box zien, vandaag ga ik de reguliere maandbox uitpakken voor je. Deze staat helemaal in het teken van ‘me time’. Na al die drukke feestdagen is het lekker om een momentje voor jezelf te creëren. Vandaag laat ik je zien met welke producten!

De BLUX box is een maandelijks beautybox die je thuis ontvangt. Wat erin zit is een verrassing, maar het is altijd op het gebied van beauty. Je ontvangt iedere maand een goedgevulde box met 4 tot 6 producten erin, zowel miniaturen als full size. Hij kost €14,95 per maand, je betaalt geen verzendkosten, en hij is maandelijks opzegbaar. Kijk voor meer informatie op de website van BLUX.

Balance Me Super Toning Body Polish (50ml) – €13,50
Nieuw jaar, nieuwe jij, en dus nieuwe huidcellen. Laat die dode huidcellen maar achter in 2015, want deze body polish zorgt voor een nieuw velletje. Bommetjevol anti-oxidanten ook nog! Verwijdert dode huidcellen, stimuleert celvernieuwing, voedt de huid met collageen. Gebruik is simpel; lekker onder de douche, op een natte huid. Met cirkelvormige bewegingen en spoel jezelf af. Hoi nieuwe huid!

De body polish zit in een tube van 50 ml, helaas met draaidop – hier heb ik altijd ruzie mee onder de douche! De substantie is stevig en zit vol met kleine korreltjes. De geur is wat zoet en ‘aards’, te danken aan het feit dat deze body polish voor 99% natuurlijk is! Jep, géén parabenen, sulfaten, petroleum, minerale olie, siliconen, dea, pegs, propylene glycol of kunstimatige geuren en kleuren.
Wél zit er o.a. in: walnoot, amandelolie, sheaboter, braam, rijstolie, klaproos, iris, bergamot, jeneverbes, geranium en lavendel.

De body polish is heerlijk mild en zacht, maar toch effectief. Hij voelt heerlijk aan onder de douche en maakt m’n huid boterzacht! De substantie zelf is lekker stevig en crème-achtig, dus niet vloeibaar. Ik denk dat hij prima voor het gezicht is te gebruiken zelfs!

Aldo Vandini Lava Puimsteen – €3,99
Wáááát is dit, dacht ik toen ik het gevaarte uit de box viste. Oh, een puimsteen. Wat een gek ding! Toch schijnt een puimsteen ideaal te zijn voor voeten met eelt. Want geef toe, momenteel hebben we allemaal in dit jaargetijde een laag eelt onder onze poten. Ja, ook jij.

Hoewel ik sinds een week zo’n automatisch rasp voor m’n voeten heb, groeit het eelt best snel terug op m’n voeten (sorry, TMI) omdat ik veel loop. Ik ben dus erg benieuwd hoe effectief hij gaat zijn. Hij voelt in ieder geval erg hard en stevig aan, dus ik denk dat dat wel snor zit.

Nails Inc. (10ml) – €14,00
Er zit ook nog een nagellak in de box, van het merk Nails Inc. Het is geen vrolijk kleurtje, maar een natuurlijk en rustig kleurtje dat wel goed bij het weer momenteel past. Er staat geen naam of kleur op het potje, maar volgens het menu van BLUX Box moet het Tate of Marylebone Mews zijn, en volgens Google is het Marylebone Mews. Tate is een prachtige donkerrode kleur, die had ik stiekem liever gehad, maar aan de andere kant.. ik heb al zoveel donkerrode nagellakken.

Swatches en een review van dit kleurtje komt binnenkort op de site, het lakje gaat richting nagellakswatcher Linda!

Earth Kiss Million Year Clay Facial Revitalise Bamboo Sheet Mask – €2,99
Tot slot zitten er nog drie maskers in de box. Dat past wel behoorlijk bij het thema ‘me time’, ja! Dit 100% natuurlijke masker bevat rhassoul klei en jenever. Hij zit boordevol fruit-, plant- en kruideningrediënten en ze zijn vanzelfsprekend tegen dierenproeven. Het sheet masker breng je aan op een schone huid, na 15 á 20 minuten spoel je alles eraf.

Earth Kiss Clean Up Mud Mask Exfoliate – €2,99
Nog een masker, maar dan geen sheet. Dit masker is tevens een scrub, met Mediterrane klei, vulkanisch puimsteen (heb je hem weer!), rozemarijn en Shilajit (een teerachtige substantie uit de Ayurvedische geneeskunde). Hij reinigt de huid diep en verwijdert dode huidcellen. Ook weer aanbrengen en 15 á 20 minuten op de huid laten zitten. Ook weer 100% natuurlijk. Bevat 17 gram product, dus genoeg voor twee keer zelfs.

Earth Kiss White Thai Clay Mask Skin Radiance – €2,99
En het laatste masker in de box is óók van Earth Kiss, maar dit keer een kleimasker. Bevat White Thai Clay en lotusbloem, en ook weer 85 mineralen (net als de maskers hierboven). Zorgt voor een jongere smoel, gezonde huid en betere balans tussen lichaam en geest. Bevat 17 gram.


Nou, prima box dacht ik zo. Geen denderende inhoud, maar vind hem ook niet ruk. De maskers lijken me heerlijk en de scrub is ook prettig onder de douche. De puimsteen en de nagellak hadden van mij niet gehoeven, maar het is weer eens iets anders dan de standaard meuk in een beautybox. Ik ben tevreden!

Ook deze beautybox ontvangen? Slechts €14,95 met een waarde van €40,46. Kijk voor meer informatie op de website van BLUX!

Hoe vind jij de inhoud deze maand?

8 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in