Unboxing: Pure Soap bestelling

Ik weet niet watskeburt, maar de laatste tijd ben ik weer helemaal into de waxmelts. Ik heb nog nooit van m’n leven zoveel waxmelts gekocht als afgelopen week! Blame it on the weather. Zodra het najaar nadert, komen de geurkaarsen-kriebels bij mij omhoog, en ga ik kopen hamsteren als een malle. Nu heb ik zo’n beetje de gehele Yankee Candle winkel al leeggekocht, dus werd het tijd voor m’n andere favoriet op het gebied van waxmelts: Pure Soap. Alleen bleef het niet bij waxmelt. What’s new. Check m’n bestelling!

Pure Soap ♥ Scrub Cup Cake – €1,75 per stuk – link
Scrubben, I love it. Lekker een glad velletje, weg met alle dode huidcellen. Pure Soap heeft deze scrubs in enorm schattige cupcakes vormpjes. Ik kocht er twee, eentje in de geur Shelter (deze geur is een dupe van Lush The Comforter) en eentje in Carena. (Deze geur is een dupe van de Nivea geur) Ik vind het geweldig dat Pure Soap zoveel geuren heeft, elk product dat zij verkopen, hebben ze ook in alle vaste geuren die ze hebben.

Shelter, de Lush The Comforter dupe, ruikt precies als The Comforter. Ook Carena heeft exact die heerlijke Nivea geur waar ik zo dol op ben. Buiten dat zijn de scrubs verrijkt met zeezout, die een positieve werking op de stofwisseling hebben en de huid heerlijk zacht en glad maken. Ook bevatten ze sheaboter, dit ingrediënt helpt tegen huidirritatie, bevat vitamine E & A, stimuleert genezingsprocessen, maakt de huid soepel en zacht en heeft een vochtinbrengende werking.

Ik ben heel benieuwd hoe de scrubs onder de douche bevallen! Mocht jij hier nu ook benieuwd naar zijn, laat het weten in de reacties, dan zorg ik voor een uitgebreide review binnenkort op de site.

INGREDIËNTEN: Maris Sal, Butyrospermum parkii, Theobroma Cacao, Yoghurt Powder, Fragrance Oil

Pure Soap ♥ Pure Body Butter – €6,00 – link
Pure Soap heeft de geur van Snowcake van Lush ook nagebootst, onder de naam “Snow Drops”. Aangezien Lush nooit een bodybutter of bodylotion heeft uigebracht van deze heerlijke marsepein- en amandelgeur, besloot ik de bodybutter van Pure Soap in deze geur te kopen. Het is een potje van 100 ml. Het hoofdingrediënt van dit product is sheaboter, gevolgd door kokosnootolie, amandelolie, jojoba olie en een beetje geurolie. Heerlijke, natuurlijke ingrediënten dus! Deze bodybutter kan ook ongeraffineerd gemaakt worden, of ongeparfumeerd voor de gevoelige huid. Ze worden ook vers gemaakt zodra je ze besteld!

De bodybutter heeft een luchtige, opgeklopte structuur die vrij snel smelt in contact met de huid. Zodra je de bodybutter uitsmeert blijft er een olie-achtige laag achter op de huid, welke na ongeveer 10 minuten volledig is ingetrokken. De geur is goed te ruiken, en wat ruikt hij toch precies naar Snowcake van Lush! De bodybutter is ontzettend voedend, en m’n huid gaat er ook van glanzen. Aanrader!

INGREDIËNTEN: Butyrospermum Parkii, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis, Fragrance Oil

Pure Soap ♥ Handcrème 50 ml – €5,00 per stuk – link
Ik verslind ze, dus uiteraard moesten er twee handcrèmes besteld worden. De geuren uitkiezen was nog een lastige taak, want ze hebben zóveel geuren om uit de kiezen! Ga ik voor een dupe van Lush? Of een dupe van een bekend parfummerk? Of toch voor een reguliere geur? Argh! Uiteindelijk ging ik voor Evening Dusk, een dupe van Lush Twilight (m’n favoriete geur van Lush!). Ook wilde ik er nog eentje hebben in de geur Daisy, een dupe van het bekende parfum van Marc Jacobs.

De handcrèmes bevatten 50 ml en zitten in handige flacons met drukknop bovenop. Lekker hygiënisch en makkelijk in gebruik! De handcrèmes is qua substantie lekker vol en voedend, ook vind ik dat hij aardig snel intrekt. De geur Daisy vind ik helaas niet erg sterk ruiken, ook herken ik een heel klein beetje de geur van Daisy erin. Had van mij absoluut sterker gemogen! Evening Dusk, de Twilight dupe, ruikt gelukkig al een stuk sterker! Een heerlijke, warme lavendelgeur. En wat zijn m’n handen zacht als de substantie is ingetrokken! Ook weer aanraders deze.

INGREDIËNTEN: Aqua, Simmondsia Chinensis, Persea Gratissima, Squalane, Tocopheryl, Ubiquinone-50, Hydrolyzed Silk, Tocoferol, Simmondsia Chinensis, Cetyl Alcohol, Hydrogenated Palm Glyceride, Benzyl Alcohol, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance Oil

Pure Soap ♥ Pure Perfume Spray – €10,00 – link
Parfums verkopen ze ook, verschillende soorten zelfs. Ook bij dit product geldt: ik wil hem in iedere Lush geur! Ik besloot om eerst te gaan voor Rebel Yell, een Lush dupe van Vanillary. De naam zegt het al: dit parfum is één en al vanille. Toen ik hem binnenkreeg was ik alleen vergeten dat Rebel Yell een dupe van Vanillary was, toen ik hem rook dacht ik direct aan Honey I Washed The Kids. Die twee geuren liggen zeer dicht bij elkaar!

Rebel Yell is een smalle flacon van hardplastic, en het is 30 ml. De ingrediënten in de webshop komen alleen niet overeen met de ingrediënten op de flacon zelf, dit vind ik altijd best raar staan. Verder vind ik de flacon erg handig en prettig in gebruik, hij is ook ideaal voor onderweg omdat hij niet stuk kan! Ik zou overigens wel oppassen met de parfum op kleding spuiten, want hij laat een olie-achtig laagje achter op de huid, die je kunt uitsmeren. En de geur.. hemels! Ik wil hem écht in elke geur hebben.

INGREDIËNTEN: Water, Surfactant, Polysorbate 20, Dipropylene Glycol, Glycerin, DMDM Hydantoin, Butylated hydroxy Toluene (BHT), Fragrance Oil

Pure Soap ♥ Bad + Douche Jelly – €3,00 – link
Natúúrlijk moest ik ook een jelly bestellen! Ik vind die dingen zó leuk. De jellies zijn er, in tegenstelling tot de andere producten, maar in vier geuren. Ik ging voor Aloe Vera & Cucumber, omdat ik dol ben op komkommergeur. Ik ruik de komkommer er niet echt in, het is eerder een zeer frisse schoonmaakmiddel geur. Nee, WC eend! Daar vind ik hem naar ruiken. Jammer dat je de komkommer niet sterker ruikt hierin.

De jelly is qua substantie lekker stevig. Het potje bevat 70 gram en moet in de koelkast bewaart worden. Ik weet dat als ik hem in de koelkast bewaar, hem iedere ochtend vergeet, dus ik ga heel eigenwijs zijn en hem in de badkamer zetten. Ik ben benieuwd hoe hij voor m’n huid is!

INGREDIËNTEN: Jelly, Fragrance Oil

Pure Soap ♥ Pure Perfume Spray De Luxe – €15,00 – link
Pure parfums, nog puurder en ‘echter’ dan de flacon hierboven. Dit is écht parfum! En dan is 15 euro een leuke prijs. (Maar ik had hem voor de actieprijs van €10,00!) Want ook deze parfums zijn er elke geur, en ik koos voor Evening Dusk, dupe van Lush Twilight. De flacon is erg leuk! Roze en met aluminium omhulsel. Er zit 10 ml in, en hij zou zuinig in gebruik zijn. Het is een stevige flacon, dus voor onderweg is hij zeker geschikt.

De geur vind ik helaas wat tegenvallen, ik herken wel Twilight van Lush erin, maar hij heeft een wat chemische noot erin. Ik ben zeer benieuwd naar hoelang blijft zitten! Afhankelijk daarvan ga ik misschien meer geuren bestellen.

INGREDIËNTEN: Cyclomethicone, Fragrance Oil

Pure Soap ♥ Body & Hair Wash (100 ml) – €5,00 – link
Douchegel en shampoo in één, ideaal! En ook nog in elke geur die je maar lekker vindt. Ik kreeg deze gratis bij m’n bestelling, omdat ik boven de 50 euro zat. Ik mocht de geur zelf uitzoeken en ging voor Geisha, een dupe van Issey Miyake – L’Eau d’Issey. Een zeer frisse geur, en dat is ook precies hoe dit product ruikt! Ik ben benieuwd hoe hij onder de douche is. En of m’n haar de hele dag naar L’Eau d’Issey ruikt! Zo ja, bestel ik dit product in nog veel meer geuren.

INGREDIËNTEN: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamide DEA, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Pure Soap ♥ Pure Soy Wax LUSH – €1,00 per stuk – link
Ohja, waxmelts! De hele reden waarom ik deze bestelling in de eerste instantie plaatste. Ik besloot er zes in de categorie Lush dupes.

♥ Evening Dusk (dupe van Lush Twilight Showergel)
♥ Fishnet Pantyhose (dupe van Lush Sweetie Pie Jelly en You Snap The Whip Body Butter)
♥ American Dream 2 (dupe van Lush American Cream Haarconditioner)
♥ Shelter (dupe van Lush The Comforter Showergel)
♥ Snowdrops (dupe van Lush Snowcake Showergel/Zeep en Smitten Handcrème)
♥ Citrus Flurries (dupe van Lush Champagne Snow Showers Jelly)

Ook had ik zelf thuis nog Snow Baby liggen, dupe van Snow Fairy Showergel. Ik vind dat alle waxmelts exact als de Lush producten ruiken! Evening Dusk vind ik alleen iets te zoet voor Twilight, hij mag wat sterker naar lavendel ruiken, vind ik. Fishnet Pantyhose heeft exact de sterke, zoete geur van Sweetie Pie. Shelter ruikt ook exact naar The Comforter, alleen iets milder en minder “into your face” als The Comforter. American Dream ruikt ook exact als American Cream, Snowdorps is he-le-maal de geur van Snowcake, en Citrus Flurries is net als Snow Showers. En Snow Baby, die ik nog had liggen, is precies Snow Fairy. Ik zeg: well done, Pure Soap!

Pure Soap ♥ Wax Tablet Clean Cotton – €3,50 – link
Tja.. jullie weten inmiddels hoe dol ik ben op de geur van pasgewassen beddengoed, toch? Pure Soap heeft behalve losse waxmelts nu ook wax tablets. Een 6-delig tablet die je in stukjes kunt breken, en elk stukje kun je branden in een aromabrander. Dit tablet in de geur Clean Cotton ruikt exact naar Clean Cotton van Yankee Candle. Alleen deze is véél goedkoper! Wat een aanrader deze geur. Waaah!

Pure Soap ♥ Pure Soy Wax Perfume – €1,00 per stuk – link
In deze categorie (Parfum) vind je allerlei waxmelts die gebaseerd zijn op bekende parfums. Ik ging voor Chloé, Daisy en Cool Woman. Chloé vind ik lekker ruiken, maar ik vind hem niet op het parfum lijken. Daisy ruikt, allicht iets milder, wél naar Daisy van Marc Jacobs. En Cool Woman, een dupe van Davidoff Cool Water, ruikt exact als het parfum. Een heerlijke, blauwe en ‘waterige’ geur.

Pure Soap ♥ Pure Soy Wax – €1,00 – link
Tot slot, waxmelts in allerlei geuren. Hieronder een lijstje van de bestelde geuren en kort hoe ze ruiken.

♥ Cherry Blossom – een enórm lekkere, lichtzoete kersenbloesem geur.
♥ Lavender + Chamomile – ontspannende lavendel en rustgevend kamille, een heerlijke combinatie.
♥ Garden Path – een poederachtige, frisse en natuurlijke geur. Mandarijn, bergamot, roze peper en freesia met een hart van muskus.
♥ Cotton Fresh – een katoenfrisse geur, de geur van pasgewassen lakens die in het voorjaarszonnetje hangen te drogen
♥ Apple Blossom – de friszoete geur van groene appeltjes met een licht zoete noot erdoor
♥ White Freesia & Jasmine – een bloemige en zoete combinatie van witte fresia’s en jasmijn
♥ Marzipan – amandelachtige, zoete geur van marsepein, om te watertanden!

De waxmelts van Pure Soap kosten 1 euro per stuk en zijn vrij groot. In een reguliere aromabrander zul je ze door de helft moeten doen! De geuren zijn goddelijk, ik ben vooral verliefd op Cherry Blossom. Van deze geur kun je ook huidverzorging bestellen (zoals de producten hierboven, van handcrème tot scrub, en van parfum tot bodybutter) en ik denk dat ik dat binnenkort echt allemaal ga bestellen! Cherry Blossom is gewoon perfect!

Ik ben dólblij met mijn Pure Soap bestelling. Alles is zo lekker! En de geuren die Pure Soap maakt, zijn zo divers en uniek. En mocht je een geur lekker vinden, dan kunnen ze bijna elk product in die geur maken. Hoe perfect is dat? Ik heb nu een aantal heerlijke geuren ontdekt en ben bang dat er zeer binnenkort nog een bestelling aankomt. Ik wil van de geuren Cherry Blossom, Clean Cotton, Geisha en Cool Woman zeker meer producten! Oh Pure Soap.. wat doe je mij aan :shock:

Heb jij wel eens bij Pure Soap besteld? Welke geur of product lijkt jou lekker?

8 REACTIES

  1. Dat ziet er allemaal erg leuk uit, ik ken het hele merk nog niet eerlijk gezegd :oops: IK ga hem even opschrijven, want het klinkt wel erg goed en zeker jellies zijn favoriet hier in huis :mrgreen:

  2. Woww, wat een aankopen! Leuke post ook. Il heb toevallig vorige week mijn eerste PS bestelling gedaan (enkel waxmelts) en ben nu dus aan het branden en proberen.
    Jammer dat die douche jelly’s er maar in weinig geuren zijn, want dat product is fantastisch!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in