Unboxing & review: Erica Kruiderijen pakket

Sinds het bestaan van mijn blog, heb ik al veel perspakketten mogen aannemen aan de deur. Voor ieder perspakket ben ik zeer dankbaar, ook vind ik ieder perspakket leuk. Maar het pakket dat ik van Erica Kruiderijen kreeg, gaf me direct een grote smile op m’n gezicht! Niet alleen lagen de producten speels verstopt in het zaagsel, ook hadden ze een streng LED-lampjes erin gedaan. Het beste? De lampjes stonden aan. Dat was een feestje om te zien! Ik laat je verder in het artikel een foto zien, samen met een unboxing van het pakket. Kijk je mee?

Hoe leuk is dit? Hier is veel aandacht aan besteedt, evenals de producten. Wat grappig is; ik kwam als klein meisje al bij Erica Kruiderijen. M’n moeder sleepte me dan mee, maar ik vond het op die leeftijd nog niet zo interessant. Toch is de winkel me altijd bij gebleven. Des te leuker het feit dat Erica nu zelf met verzorgingsproducten komt. De producten zijn van 100% duurzame, natuurlijke en biologische afkomst. Op naar de producten!

Body Butter Vanille – €8,95 / 200 ml
Een heerlijke, volle en romige body butter met de geur van vanille. Hij trekt erg snel in en maakt m’n huid zacht en soepel. Wel even goed inmasseren met ronddraaiende bewegingen, want de butter heeft de neiging een witte waas te hebben. Eenmaal ingesmeerd voelt de huid totaal niet vettig of plakkerig aan, pluspunt! De butter bevat een goede portie sheaboter, zonnebloemolie, jojoba-olie en vanille-extract. De geur van vanille is zeker niet overheersend – juist subtiel en warm.

Lippenbalsem Echinacea Stick – €2,95 / 4.8 gram
Koud weer vraagt om extra verzorging van de huid. Zeker zo’n dunne huid als je lippen! Deze lippenbalsem bevat de combinatie van macadamianootolie, kokosnootolie, jojoba-olie, candelilla wax, soja-olie, vitamine e, sheaboter, olijfolie, calendula extract en echinacea extract. Allemaal goede en natuurlijke ingrediënten, maar wat mij helemaal blij maakt, is dat er geen water in de lippenbalsem zit. Water, hoe gek het ook klinkt, droogt de lippen uit en zorgt ervoor dat je juist méér gaat smeren omdat je lippen steeds droger worden. (Tip voor mensen met extreem droge handen: handcrème zonder water erin!) De lippenbalsem is kleur- en geurloos, en maakt mijn lippen direct zacht. Na een klein uurtje is het tijd om weer te smeren, maar dit kun je natuurlijk naar eigen behoefte doen.

Massage Olie met Arnica €8,95 / 100 ml
Een massage olie hoeft natuurlijk niet alleen voor massages gebruikt te worden. Ik gebruik het om mezelf ermee in te smeren, waarbij ik me vooral focus op extreem droge huid zoals mijn voeten of ellebogen. Deze olie bevat arnica, maar het hoofdingrediënt is zonnebloemolie. Verder is vitamine e ook toegevoegd, ter bescherming van de huid. Deze droge olie smeert heerlijk uit (zeker bij net geschoren benen!) en blijft niet plakkerig. Wél voel je een vettig laagje, maar het gekke is dat het vette laagje niet afgeeft op kleding, je huid, etc. Je kunt dus gewoon ermee in bed hoppen!

Calendula Dagcrème €6,95 / 55 ml
In een zwaar, luxe potje zit deze dagcrème verrijkt met calendula. Dat is niet het enige, want hij bevat ook zonnebloemolie, jojoba-olie, squalane (olie uit suikerriet), sheaboter, sesamolie, vitamine e, en kamperfoelie. De crème heeft een lekkere, natuurlijke geur en de substantie smeert fijn uit. De crème trekt snel in en geeft m’n huid precies die hydratatie boost die het nodig heeft. Tegelijkertijd voelt het zacht, soepel en elastisch aan.

Winter Sfeer Vruchtenthee €2,95 / 100 gram
Jongens, deze thee MOETEN jullie ruiken. Het is geen kwestie van mogen, maar moeten. Deze thee ruikt namelijk zo verschrikkelijk lekker, ik wil hier een parfum van. De combinatie van warme appel en kaneel, met het frisse van de sinaasappel is perfectie. De thee zelf is ook heerlijk, wel even goed laten trekken. De smaak mag van nog iets intenser, maar verder is het echt een aanrader. Ik ben geen theedrinker, maar van deze warm ik helemaal op.


Al deze heerlijke producten zijn te verkrijgen in de webshop van Erica en natuurlijk in de winkels. Erica heeft een goede zet gedaan door met natuurlijke producten te komen. Ze bevallen mij tot nu toe erg goed, en ik zal zeker vaker naar binnen stappen. Bovendien zijn de prijzen behoorlijk vriendelijk voor de portemonnee en weet je zeker dat de ingrediënten van goede afkomst zijn.

15 REACTIES

 1. Wat leuk dat je een grote glimlach krijgt bij dit pakket, het kan ook niet anders. Het ziet er heel charmant uit. Fijn dat nu ze meer het merk gaan promoten in het blog land. :-)

 2. wat superleuk om veel pakketjes te mogen ontvangen en unboxing doen. De inhoud zijn erg mooi en lijkt mij fijne producten. Die lipbalm zat ook in de Healthbox he en ik vind een heel fijne lipbalm. love it!
  Ik ben benieuwd naar meer producten van dit merk

 3. Leuke blog eef!! En super leuk pakket, ben benieuwd naar de lippenbalsem, de bodybutter en dagcreme. Als ik een keer in de buurt ben van haar winkel zal ik zeker naar binnen stappen :beam:

 4. Volgens mij hebben bijna alle bloggers die ik volg dit ontvangen, behalve ik. Hahaha.
  Het pakket zag er echt leuk uit zeg en nu wil ik die thee ook wel echt ruiken.

 5. Wat leuk! Wel jammer dat ze mijn deur niet konden vinden ?
  Ik was van de week in de winkel en heb mijn ogen uitgekeken. Echter het was tegen sluitingstijd en vlug vlug wat gepakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in