Unboxing & Review: Truly Yours Mei 2013 (Naturally Yours)

Goedemorgen! Vandaag weer een unboxing artikel voor jullie, en dit keer van de Naturally Yours, oftewel de Mei editie van de Truly Yours. De box is knalgeel en gevuld met 4 fullsize producten en één miniatuur! Alle producten zijn natuurlijk. Ik heb zelf vrij weinig met natuurlijke producten, dus zo’n natuurlijke box had van mij niet gehoeven. Wel leuk dat ze gehoor hebben gegeven aan de vraag om zo’n box te maken, want veel mensen houden juist wél van natuurlijke producten.

Ik heb trouwens vorige maand de Beautybox opgezegd, na een jaar lid te zijn geweest. Het viel de laatste maanden erg tegen vond ik, dus ik besloot weer een abonnement te nemen op Truly Yours, om te kijken hoe deze nu zou bevallen. Ben je ook benieuwd? Lees dan verder!

NIET VERDER LEZEN ALS JE NIET WILT WETEN WAT ER IN DE BOX ZIT, obviously.

De inhoud van de box! Ik zag er meteen een paar leuke dingen erin zitten, ook een aantal waar ik minder blij mee was. Maar goed, dat is de charme van een verrassing, hé? Leuk dat er 4 fullsize producten in zitten! De totale waarde van de box is €23,94. Niet een spetterende waarde vind ik persoonlijk, maar goed. Op naar de eerste indruk van de producten!

“We hoeven de magie van een lekker stuk zeep niet opnieuw te bezingen, al is dit cultproduct een geval apart: al meer dan zestig jaar eco-gecertificeerd en net zo lang keihard nummer één in Amerika. Een celeb-favoriet en jubelproduct all the way.”

Dr. Bronner’s Magic Soaps – Lavender – €5,00 / 140 gram
Serieus, wéér een zeep? Ik begin echt een hekel te krijgen aan blokken zeep. Ik gebruik ze niet, en m’n kledingkast ligt inmiddels vol met geurende zeep. Van mij mogen ze de zepen uit de beautyboxen laten voortaan, maar er zullen natuurlijk ook mensen zijn die ze graag gebruiken, dus.. lastig, lastig.

“Een shampoobeurt zonder water, eigenlijk. Hoe dan? Nou, gebruik simpelweg deze verfrissende foam met oppeppers als groene thee en vitamine C. Danst je haar gewoon wéér.”

Andrélon ‘Natuurlijk Puur’ Zuiver & Zen Haar Opfrisser – €4,99 / 150ml
Ik was erg benieuwd naar de Natuurlijk Puur lijn van Andrélon, dus met dit product ben ik wel blij. Grappig dat de vloeistof gewoon waterig is, maar er foam uitkomt! Deze opfrissende foam bevat geen siliconen, parabenen en kleurstoffen. Hij ruikt erg lekker en ik ben benieuwd of hij m’n haar daadwerkelijk opfrist.

“Pff, extra hulp in enerverende/slopende tijden kan geen kwaad, dus slaat truly yours dit groots in. Een verzachtend en hydraterend masker met steringrediënt aloë vera, van het Italiaanse Planter’s.”

Planter’s Aloë Vera Super-Hydrating Face Mask – €4,00
Een maskertje, leuk! Ik vind het heerlijk om maskertjes te gebruiken en ben erg benieuwd hoe m’n gevoelige huid op deze zal reageren. Maar aangezien hij natuurlijk is, denk ik niet dat het een probleem zal worden! Ik vind hem alleen niet erg goedkoop, namelijk 4 euro voor eenmalig gebruik. Het is een sheet mask, dus een “in-vloeistoffen-gedrenkt” papieren masker die je op je gezicht legt. En super hydrating, altijd goed.

“Soms vergeet je door de hausse aan nieuwe ecomerkjes dat The Body Shop al decennialang vierkant achter hun groene en fairtradefilosofie staan. Perfect en soepel smerend botertje voor de body. Een gouwe ouwe. Duimen omhoog voor deze.”

The Body Shop Body Butter Pink Grapefruit – €16,00 voor 200ml, deze mini is 50ml
Yay, weer een mini body butter van TBS! Uit een eerdere beautybox had ik al een Chocomania mini, en uit een andere beautybox de geur Olive. Beide geuren staan me totaal niet aan, en driemaal is scheepsrecht.. én hij is roze.. dus deze geur – Pink Grapefruit – moest haast wel lekker zijn, toch? Helaas niet.. het is niets voor mij! Ik houd niet van grapefruit en hoef de geur ook niet op m’n lijf. Jammer hoor!

“Roetsj! Een shot fruitextract in een flesje, dat met behulp van amandel- en macademiaolie vloeiend de ledematen masseert. Plus vitamine E, een boost voor je huid.”

Greenland Fruit Extracts Body & Massage Oil Mango – €5,95 / 100ml
Hmm, de geur van deze oil is zo lekker! Ik ben dol op de geur van mango. Ik gebruik alleen zelden olie, dus ook deze zal ik niet gebruiken. En als je al bijna tien jaar met je vriend hebt, hoef je ook niet te verwachten dat hij je nog elke avond sensueel masseert :’)

En dat waren dan alle producten uit de Mei box. Ik vind hem persoonlijk een beetje tegenvallen. De producten zijn niet vernieuwend (op de Andrélon mousse na) en de waarde ligt deze maand erg laag (bijna 24 euro). Jammer ook dat er geen make-up in zat! Biologische meiden kunnen hun hart op halen bij deze editie, maar van mij hoeft het niet zo.

De inhoud van deze box kan verschillen per persoon. Bekijk hier de lijst van producten die er deze maand in zaten of hadden kunnen zitten. Die Korres Lip Butter had ik heel graag willen hebben in plaats van dat maskertje! :(

Wat vind jij van de inhoud van de box deze maand? En hoe denk jij over natuurlijke producten, vind je het belangrijk of geef je er niet veel om?

24 REACTIES

  1. Wat jammer dat je de inhoud teleurstellend vond, ik vind hem namelijk geweldig ! Het enige jammere vind ik de zeep, ik houd niet van Lavendel geur (wel van zeep!) Ook de lipbutter zal ik zelf niet gebruiken dus als je wilt mag je die van mij hebben ^^

    Groetjes

  2. Ik vind de inhoud op zich nog wel leuk alleen het is zo jammer dat je telkens dezelfde producten voorbij ziet komen,.. maand, na maand, na maand… Daarom ben ik gestopt met TY.

  3. grapefruit geur is altijd zo overheersend :/ je ruikt het ook als mensen het gegeten of gedronken hebben. zelfde als bij me oma die ruikt altijd naar knoflook HAHA XD

  4. Wat een leuke inhoud, ik zit er zelf nog steeds over te denken om een abbo te nemen op zo’n beauty box! maar ik twijfel heel erg haha. Ik wil even zeggen dat ik het echt heel erg waardeer dat je zulke leuke reacties op mijn blog post <3 echt super leuk!! :D ik ga je nu volgen! <3 liefs.

  5. Ik zou juist superblij zijn met deze box, haha! Ik heb vet haar dus het product van Andrelon is perfect en Pink Grapefruit is mijn favoriete geur bij TBS. Daaaamn TY box, verzendt eens naar België! :(

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in