Unboxing & review: Wat Maakt Je Mooi bestelling (vierde bestelling)

Jaja, m’n vierde bestelling alweer. Ik ben écht vaste klant bij deze webshop. (De andere unboxings vind je hier) Ze hadden weer wat Kerstproducten in de webshop, reden genoeg voor mij om te bestellen. Het was weer een feestje om het pakket uit te pakken, en uiteraard laat ik je ook deze keer zien wat ik allemaal bestelde!

Let op: deze bestelling plaatste ik halverwege december. Sommige producten van de Kerstcollectie zijn nu niet meer te koop. Van bijna alle producten zijn er wel “alternatieven” – bijvoorbeeld in een andere geur of variant. Maar om teleurstelling te voorkomen, wilde ik dit vooraf even melden.

Omdat ik m’n bestelling vlak vóór Kerst kreeg, zat er een leuk kerstkaartje in het pakket en twee kleinigheidjes, namelijk een Pop-up Mask en een Face Mask. Komt dat even goed uit, zo vlak voor de drukke feestdagen! Die met kokosnoot gaf ik aan m’n kokosnoot-verslaafde schoonzus. Ik vind het leuk dat je bij elke bestelling wat extra’s krijgt! Zo attent. :inlove:

Wat Maakt Je Mooi ♥ Shower Scrub – €5,50 / 155 ml – link
Ja, ik schreef vorige keer ook al over ze! Maar dit zijn drie nieuwe geuren. De substantie van dit product is goddelijk – ik blijf ze kopen wanneer ze opraken. En dat raken ze snel! Ik raak haast geen andere scrub meer aan, sinds ik deze ontdekt heb. Ik heb nu vrijwel iedere geur gehad die er zijn gemaakt.

Christmas Candy is zoet, zoeter, zoetst. Candy canes met een vleugje pepermunt. De romige bovenlaag bevat amandelolie, kokosnootolie en aloë vera. Deze verzacht en hydrateert de huid. De onderste laag in de pot, is een suikerscrub. Maar niet alleen suiker, ook zit er gedroogde kokosnoot in, kokosnootolie, amandelolie, cacaoboter, pepermunt en vitamine e. De combinatie van deze twee lagen zorgt voor een twee-vliegen-in-één-klap-effect! Scrubben voor een zachte en gladde huid, en smeren voor een gehydrateerde huid.

Toffee Crunch is qua geur heel anders. Geroosterde hazelnoten, zoete vanille uit Madagaskar, marshmallows, honing, butterscotch, toffee, karamel en alsof dat allemaal nog niet zorgt voor een kwijleffect, ook nog een vleugje walnootboter. Potverdorie, het is dat er nog andere ingrediënten inzitten, anders had ik m’n tanden in deze scrub gezet. Wie maakt even een latte met deze smaken?! Bevatten dezelfde goede ingrediënten als Christmas Candy hierboven, alleen minus de pepermunt. Maar desalniettemin is Toffee Crunch een gigantische lekkere geur. Warm, romig, zoet, het laat me meer kwijlen dan wanneer ik een halfnaakte Russel Crowe in de Gladiator op TV zie. Nee, echt.

Pumpkin Spice is ook weer een andere geur, een echte Kerstgeur. Zoet, warm maar ook iets kruidig. We beginnen met walnoot, gevolgd door pecannoten, espresso, pompoen, karamel, gember, kaneel en dan ook nog eens allerlei specerijen. Deze geur mag echt NOOIT uit het assortiment gehaald worden. Ik ben me nú al mentaal aan het voorbereiden voor wanneer het moment is aangebroken dat de bodem in zicht komt. Ik weet niet hoe ik daarna ga leven. Waarschijnlijk met een zware depressie.

Wat Maakt Je Mooi ♥ Body Polish – €5,50 / 155 ml – link
Ook van dit product ben ik groot fan. Maakt niet uit welke geur. Ik had er nog een paar staan (ik kocht er vorige keer een stuk of vier..) dus ik besloot netjes één geur te kopen dit keer. Cinnamon Bun. Het is een milde scrub, ondanks dat er suiker in zit. Hij is geschikt voor gevoelige huidjes. Er zit sheaboter, glycerine en amandelolie in. Deze verzorgen je huid en hydrateren deze ook. De milde scrub zorgt ervoor dat dode huidcellen 2018 niet redden.

De geur is weer een toppertje. Ik weet echt niet hoe ze het elke keer voor elkaar krijgt, hoor. Cinnamon Bun is warm en zoet. Perfect. Men neme: boter, kaneelbroodjes, kruidnagel, anijs, kardemom, gember, vanillebonen, bruine suiker en esdoorn. Excuse me? Dit gaat echt te ver. Waar kan ik een klacht indienen? Ik denk dat ik m’n dertiende maand ga opmaken aan Cinnamon Bun.

Wat Maakt Je Mooi ♥ Rockin Rudolph Scrub – 140 gram – uitverkocht
Je leest het goed, deze staat niet meer in de webshop. Maar de reden dat ik er alsnog over schrijf, is omdat er vaak andere geuren van deze solid scrub opduiken in de webshop. Aan de geuromschrijving heb je dus niet veel, maar aan de rest wel!
De scrub is op basis van suiker, maar bevat ook sheaboter en amandelolie. Weer die twee-in-één-werking dus. De scrub is rond en heeft een figuurtje van Rudolph erop. Serieus, mag ik even wat kudo’s voor hoe deze scrub eruit ziet? Te schattig. Deze scrub is vrij stevig, dus minder geschikt voor gevoelige huidjes. Je kunt het beste een stukje afbreken, en deze een beetje platdrukken zodat hij uit elkaar valt. Met dat ‘hoopje’ kun je dan je natte lichaam scrubben. Maak zachte, ronddraaiende bewegingen voor het beste resultaat! En stiekem hoop ik dat Rockin Rudolph terugkomt, want de zoete en frisse geur is zó lekker onder de douche!

Wat Maakt Je Mooi ♥ Happy Newyear Bath Truffle – uitverkocht
Snik, deze is ook uitverkocht. Maar ook voor deze geldt – ze zijn er vaak in andere geurvarianten. En absoluut het proberen waard! Deze Bath Truffle gooi je in bad. De sheaboter en cacaoboter lossen langzaam op, waardoor je huid na het badderen zijdezacht aan zullen voelen. De geur is verschrikkelijk LEKKER. Champagne ruik ik. Maar ook iets zoets, ik kan het niet plaatsen. Bessen, ofzo? Ik moet deze Bath Truffle nog uitproberen in bad, maar mocht je benieuwd zijn naar m’n ervaring ermee, just let me know.

Wat Maakt Je Mooi ♥ Unicorn Sparkle Bath Muffin – €4,95 / 145 gram – link
Dit product is eigenlijk de hele reden voor m’n bestelling. Ik ben dól op eenhoorns, dus ik moest deze gewoon hebben. Hoe leuk ziet hij eruit? Hij ruikt ook heerlijk – lekker zoet, maar niet overheersend. De bovenkant kun je eraf halen, deze smelt heel langzaam in het water. Het onderste gedeelte is een bruisbal.
In bad viel hij helaas wel wat tegen. Het water had niet echt een kleurtje. Misschien ben ik verwend na al die Lush bruisballen, maar ik had écht verwacht dat het water roze zou kleuren. Lekker over the top, zoals deze Bath Muffin ook is.

Wat Maakt Je Mooi ♥ Bath Bombs – €3,95 / 180 gram – link
Tijd voor een aantal nieuwe bruisballen! Ik begin met degene die nog wél te koop is; Baby Bum. Ja, babyreet inderdaad. Daar ruikt hij niet naar, hoor. Gelukkig maar. Ik was laatst op m’n babyneefje passen en die had op één dag drie poepluiers. (I shit you not. Pun intented.) Nou, je wilt écht niet weten hoe dat rook. Anyway, deze Baby Bum ruikt wél lekker. Heel zacht en poederachtig. Echt een lieve geur.

Verder kocht ik ook Northern Light en Holly Berry & Mistletoe. Ze zijn beide van de Kerstcollectie en helaas niet meer te koop, dus ik zal ze overslaan.

Wat Maakt Je Mooi ♥ Snowman Solid Scrub – uitverkocht
Wederom een solid scrub, dus niet heel anders dan Rockin Rudolph. Alleen de vorm en de geur zijn totaal anders. Deze scrub bevat suiker, sheaboter en amandelolie. Hij zit zo leuk verpakt! De geur is erg lekker, heel anders dan bovenstaande producten. Dit is meer een parfumgeur, heel apart. Hij is qua gebruik net als Rockin Rudolph; stukje afbreken en aanbrengen op de natte huid. Superzachte huid gegarandeerd!


Ik ben supertevreden met m’n bestelling! Alles ruikt zo lekker, ik blijf aan elk product snuffelen. Ik kan voorlopig weer eventjes vooruit met m’n bestelde producten. :happy: :heart2: Wat betreft de Kerstproducten zou ik wel snel zijn qua bestellen, ik weet niet hoelang ze nog in de webshop blijven staan. Tot de volgende unboxing!

Je shopt de producten bij Wat Maakt Je Mooi.

Heb jij wel eens iets besteld bij Wat Maakt Je Mooi?

4 REACTIES

  1. Hoe belachelijk schattig zijn die Rockin’ Rudolf en Unicorn Sparkle?! Goed dat ze allebei uitverkocht zijn, haha. Ik moet er nog steeds voor het eerst bestellen, maar ik durf niet zo goed, want dan moet ik volgens mij álles hebben!

  2. Nog nooit wat bij ze besteld maar staat zeker op de planning! Zien er heerlijk uit de producten. En kokos? Ik ben er een fan van!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in