Unboxing & reviewing: Newpharma.be pakket

Ik ontving laatst een hele mooie doos van New Pharma met een paar producten erin om te reviewen. Hartstikke leuk, count me in! Ik was nog niet bekend met New Pharma, dus ik ging er even goed voor zitten om deze webshop (en zijn producten!) te leren kennen. Vandaag pak ik samen met jou het pakket, en laat ik zien wat erin zit. Ook geef ik m’n mening over alle producten die erin zitten, en vertel ik ook wat over de webshop. Lees je mee?

Klik verder voor de rest van het artikel.

Dit is dan de inhoud! Drie fullsize producten, en drie testers. Ik ken geen van de merken nog, behalve Louis Widmer. Nuxe Paris, A-Derma en Roger & Gallet zijn nog totaal onbekend voor me. Het zijn allemaal producten die ik graag gebruik, dus ik heb mezelf direct opgesloten in de badkamer, en begon meteen met het uitvoering testen van alle producten.

Nuxe Paris Gentle Toning Lotion (200ml) – €12,33 (link)
Allereerst een tonic voor het gezicht! Ik gebruik elke dag een tonic, dus deze komt goed van pas. Hij bevat rozenblaadjes, en géén alcohol, dus erg geschikt voor de gevoelige huid. Ook bevat hij geen parabenen. Ik spot wel parfum in de lijst! Verder zit er nog allantoïne in, en staat rozenwater keurig op de tweede plek.

De tonic heeft een heerlijk frisse geur, en verwijdert zonder moeite m’n make-up. Zelfs oogmake-up! Het is meteen een opfrisser voor m’n gezicht. Tijdens het gebruik riuk je het rozenwater, hmmm.. ik houd van deze tonic!

A-Derma Hand Cream (50ml) – €7,11 (link)
Oh, een handcrème! Met het najaar in het vooruitzicht is dat altijd mooi meegenomen. Ik verslijt handcrèmes, dus ik begon meteen met testen. De tube bevat 50 ml, en de handcrème is een witte substantie. Er zit een heel subtiel geurtje aan, maar ik kan de geur niet echt plaatsen. Het is een beetje zo’n typisch verzorgingsproduct geurtje.

Qua ingrediënten ziet de lijst er gemiddeld uit. Water, glycerine, verbindingsstoffen.. ik spot havermelk hoog op de lijst. Havermelk is kalmerend en verzachtend voor de huid. Pluspunt! Verder veel verbindingsstoffen, en onderaan de lijst zie ik parfum en methylparaben staan.

Ik vind dat de handcrème niet erg snel intrekt. Hij maakt m’n handen wel enorm zacht, maar ik blijf een vettig laagje houden op m’n handen, en dat is iets waar ik heel slecht tegen kan! :annoyed: Tip: heel weinig gebruiken, of de handcrème alleen op de bovenkant van je handen uitsmeren. Of voor het slapengaan gebruiken!

Roger & Gallet Fleur d’Osmanthus bodymilk (50ml) – ?
Helaas zie ik deze niet in de webshop staan, alleen dat hij in een set zit. Vandaar dat ik geen prijs voor jullie heb! :huh:

Roger & Gallet is ook weer een merk waar ik nog nooit van gehoord had. Het is een dochtermerk van L’Oréal! Het ziet er allemaal goed uit, en zo ook deze bodymilk. Hij bevat 50 ml en zit in een tube met draaidop. Het is meer een lotion dan een milk, ik vind de substantie namelijk vrij stevig voor een milk. Die verwacht ik toch iets vloeibaarder! Desondanks smeert hij goed uit, en de geur.. oh, I love it! Hij ruikt direct naar citroengras. Heerlijk fris! Op de website van Roger & Gallet zeggen ze: “De geurige essences van mandarijn, pompelmoes en benzoëhars hullen de zintuigen in een weldadige, euforiserende wolk van geluk.” Ik heb geen flauw idee hoe pompelmoes en benzoëhars ruiken, maar mandarijnen komt wel aardig in de buurt ook. Zo’n lekker fris en fruitig geurtje is het in ieder geval.

De bodymilk bevat abrikozenmelk en amandelolie. Ik zie amandelolie halverwege staan, maar abrikozenmelk staat op zo’n 2/3e van lijst. Dat kan hoger! Hij is wel vrij van alcohol en parabenen, maar parfum staat er wel in, op de vierde plek maar liefst.

Louis Widmer samples
Dit merk kende ik al wel, ik had er vaker samples en wat mini’s van. Ze hebben bij New Pharma een groot aanbod Louis Widmer producten, en tot 31/8 hebben ze zelfs 20% korting op alle Louis Widmer producten! Ik heb een mini van Remederm Crème Fluide en Remederm Lichaamsmelk met 5% Ureum en een 30 ml zakje Remederm Badolie.

Deze Remederm Badolie voeg je toe aan het bad, en laat een laagje achter op de huid die deze beschermt en herstelt. Deze spoel je na afloop niet af. Er zit een combinatie van 5 plantaardige oliën in (bernagie-olie, arachide-olie, soja-olie, amandelolie, jojoba-olie) en ook vaseline-olie.

De Remederm Crème Fluide is speciaal ontwikkeld voor de droge, zeer droge, ruwe en geïrriteerde huid. Hij versterkt de huidbarrière en beschermt, verzorgt, hydrateert en regenereert de huid. De fluide trekt snel in, en heeft vrijwel geen geur, doordat er geen parfum in zit.

De Remederm Lichaamsmelk met 5% Ureum is speciaal ontwikkeld voor de droge, geïrriteerde huid die vaak rode vlekken vertoont. De milk is makkelijk aan te brengen en trekt snel in. Carbamide (ureum) en biostimulatoren zorgen voor een intensieve hydratatie, waardoor de huid zijdezacht en soepel wordt. Panthenol versterkt de vochtretentie in de huid en kalmeert irritaties. Deze heeft een heerlijk, verzorgende geur, maar bevat alsnog geen parfum.

Alle producten zijn te koop in de webshop van New Pharma. Dit is de eerste Belgische online apotheek, actief sinds 2008. Ze bieden meer dan 30.000 producten van 750 merken aan! Ze hebben een leveringstermijn van 24 uur in zowel België als Nederland. Je kan de website bereiken via Newpharma.be, maar ook via Newpharma.nl voor Nederland.

4 REACTIES

  1. Deze webshop kende ik dan nog niet, maar ik ga zeker eens een kijkje nemen. Ook al denk ik dat ik door de hoeveelheid producten wel eens zou kunnen verdwalen of door de bomen het bos niet meer zie. Toch ga ik mij er aan wagen. xxx Lucinda

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in