Unboxing: Truly Yours December

Whooops.. ik schaam me dood, dat ik nu pas dit artikel online zet! Door de mini-break rond oud en nieuw kwam het er niet van het artikel eerder te plaatsen. Het is jullie inmiddels vast allang bekend wat er in de December-box zit, maar ik wil toch nog even laten zien hoe leuk de inhoud is deze maand! Ze hebben er lekker veel producten in gestopt, waaronder wat fullsize producten. Kijken jullie mee? ^_^

De inhoud van de December box bevat veel inhoud! Leuke merken en fijne producten. Wat mij betreft een super inhoud voor het einde van het jaar: lekker veel! :spin: Ik ben niet zo’n fan van geursamples, maar het mini-luchtje van Thierry Mugler vond ik erg schattig! Ook zat er nog een geursample in van een ander luchtje van Thierry Mugler. Altijd leuk, helaas ben ik zelf geen fan van Thierry Mugler luchtjes. Behalve dat ben ik zó blij met de inhoud!

  • 1 ♥ Dr. van der Hoog ‘Charming Chocolate’ masker ♥ 10ml
  • 2 ♥ Thierry Mugler ‘Alien’ mini eau de parfum ♥ 5ml
  • 3 ♥ Burt’s Bees lipbalm ♥ 4,25 gram
  • 4 ♥ Weleda Vitaliserende Oogcontourcrème ♥ 10ml
  • 5 ♥ Philosophy ‘Purity Made Simple’ 3-in-1 cleanser ♥ 30ml
  • 6 ♥ Mavala #229 nagellak ♥ 5ml
  • 7 ♥ Thierry Mugler ‘Amen’ eau de toilette sample ♥ 1,5ml

Leuk, een chocolade maskertje in de box! :$ Altijd leuk, zo rond de feestdagen. Verder zitten er twee geursamples van Thierry Mugler in: een miniatuur eau de parfum van 5ml van Alien, en een klein buisje eau de toilette van Amen. Het zijn beide niet mijn geurtjes, ik houd van fris en zoet, en dat zijn deze totaal niet! Ik ben ook erg blij met de producten van Philosophy en Weleda, en de nagellak is zó mooi! De Burt’s Bees lipbalm is ook hartstikke welkom, zeker voor onderweg.

Van diverse producten komt er nog een review aan, sowieso van de Burt’s Bees lipbalm en Mavala nagellak. Als jullie een review willen van de andere producten, laat het dan even weten! ^_^

Truly Yours kost € 14,95 per maand. Je ontvangt elke maand een luxe doos met vijf miniaturen van exclusieve beautybrands. Je kunt je abonnement op elk gewenst moment opzeggen. Meer informatie op http://www.trulyyours.nl!

Deze producten heb ik gekregen om te reviewen, maar dit heeft vanzelfsprekend niet mijn mening beïnvloed. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven.

Wat vinden jullie van de inhoud deze maand?

8 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in