Unboxing: Truly Yours Juni 2013

De maand vliegt voorbij, ik merk het aan alles. Het leek nog vorige week dat ik de Mei editie ontving, maar dat was alweer een maand geleden! Deze maand staan de producten bij Truly Yours in het teken van de zomer. Die warme zomer momenteel, waar geen einde aan lijkt te komen. Mussen vallen van het dak, mensen vallen flauw door de hitte, de ene hitgolf na de andere, elke dag naar het strand.. oh wacht, dat droomde ik maar.

Dr. van der Hoog Quick Pure 3-Minuten Masker – €7,11 voor 50ml
Oh heerlijk, een masker! Hij is meerdere keren te gebruiken (zo’n 5 keer), want hij zit in een tube van 50ml. Hij bevat rozemarijn extract, iets wat wel zorgt voor een iets minder lekker geurtje. Hij ruikt een beetje kruidig-medisch. Ook bevat hij calendula-olie voor een zuiverende en herstellende werking. Ik moet hem nog reviewen, to be continued!

Macadamia Natural Oil Healing Oil Treatment – €7 voor 10ml, €41,80 voor 125ml
Een haarolie met vrij aparte geur, maar toch vind ik ‘m lekker. Hij is bedoeld om je haren je stylen of om een flinke oppepper te geven. Dit doe je het beste in combinatie met het zakje hier onder! Hij bevat Macadamia noot, dit ingrediënt staat als 4e bovenaan. Netjes! Op nummer 3 van de ingrediëntenlijst vinden we argan olie. Twee zeer essentiële oliën dus. Dit goedje vind ik vrij prijzig, dit kleine potje kost al 7 euro, maar het scheelt wellicht dat je steeds maar een klein beetje nodig hebt!

Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque – 15ml, €16,10 voor 100ml
Dit zakje is het Deep Repair Masque. Hij bevat 15ml en is geschikt voor eenmalig gebruik. Heerlijk om je haar af en toe een masker te geven! Deze moet je 7 minuten in je (natte) haar laten en dan uitspoelen. Jammer dat ik parfum als ingrediënt zie staan op de 6e plaats, op nummer 9 staat argan olie en op nummer 10 staat macadamia noot. Onnodig, people! Laat die parfum er toch lekker uit.

ROC Retin-Ox Correxion Dagcrème – 15ml, €28,42 voor 40ml
Oh jeetje, weer een product wat ik verkeerd heb gebruikt. Dit is dus een dagcrème, ik dacht dat het een oogcrème was, door het smalle tuutje! Weet je wel, zo’n anti-rimpel product voor onder je ogen! Ik lees nu pas (nadat ik ‘m al dagen als oogcrème gebruik) dat het een dagcrème is met anti-rimpel effect bwhahaha :’) Hoe dan ook, deze crème heeft een heerlijke geur, en bevat retinol en hyaluronzuur. Helaas bevat hij ook parabenen en parfum. De crème trekt wel enorm snel in en heeft een perfecte substantie!

Visign Eyepencil – €8,10
Meh, als er één make-up product is wat ik niet gebruik is het oogpotlood. Ja, zwart, soms. Of bij een gekleurde look. Dit is al zeker geen kleur die ik zou gebruiken, dus hopelijk maak ik er iemand anders nog blij mee.

Lancaster Sun for Kids zonnebrandcrème
Een leuk extraatje voor ‘ronddartelend kinderspul’ (ik gok dat de schrijver van de teksten zelf geen kinderen heeft haha) is deze zonnebrandcrème voor kinderen. Hij bevat factor 50, is zand- en waterproof, prikt niet in de ogen en kan worden aangebracht op een natte huid. Een enorm leuk extraatje vind ik dit! Heb je zelf geen kinderen, dan kun je hem altijd nog in je tas gooien voor onderweg.

Dat was de inhoud voor deze maand! ^_^ Ik vind hem wel leuk, niet geweldig maar ook niet stom. Er zaten deze maand 2 full-size prodeucten in, en 4 miniaturen. Als ik alles omreken kom ik qua waarde uit op €35,29, en dan heb ik de Lancaster zonnebrandcrème niet meegeteld, omdat ik geen prijs kan vinden op het kaartje. Maar niet verkeerd toch? Wat vind jij van deze inhoud?

21 REACTIES

  1. Ik vind het masker wel leuk en ik zou echt onwijs blij zijn met dat Lancaster-spul voor kindjes. Lancaster is gewoon fijn en ik ren ook altijd achter Cody aan met zonnebrandcrème. Belangrijk!

    Fijn dat er toch nog mensen zijn die foto’s maken van de boxen, ik vind al die unboxing-video’s niks aan.

  2. Omg, Visign en jij gebruikt het niet? Evelien what;s wrong with you haha. Dat merk staat al eeuwen op mijn wishlist. Althans vooral hun oogschaduws! Die haar olie lijkt mij fijn!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in