Update

Hoi lieve allemaal! Even een korte update hier, aangezien ik al een week geen artikels meer heb geplaatst. Excuses daarvoor, duizendmaal! :( Ik ben momenteel heel erg druk met hondentrainingen, m’n huisje, m’n puppy en sinds gisteren ligt m’n beste vriendinnetje in het ziekenhuis voor een paar dagen, ze is zwanger is heeft tekenen van uitdroging. Ik help haar door omstandigheden ook thuis, dus ik heb nu vrijwel twee huishoudens om te runnen. Buiten die zorg om train ik twee keer per week met m’n uitlaathond en daar komt ook Bram nog eens bij met z’n puppy cursus vanaf volgende week.

Verder gaat het allemaal erg goed hoor, alleen heel erg druk! Druk is bij mij vaak hectisch, wat resulteert in heel snel moe zijn. Als ik ’s middags geen dutje kan doen, lig ik vaak om 20:00 ’s avonds op de bank al weg te kwijnen, zo vermoeid ben ik. Daar komt ook nog eens bij dat ik niet veel ‘prikkels’ kan hebben, al helemaal niet als ik gestrest ben.

Iedereen die nog op mail van mij wacht: ik ga jullie zo snel mogelijk terugmailen! Artikels komen er ook weer snel aan, dat beloof ik. Nogmaals excuses en nog een mooie dag iedereen! :)

17 REACTIES

  1. Wat een drukte! Logisch dat schrijven er even niet in zit. Ik lees al een tijdje mee, maar nu dan ook maar eens reageren: doe kalm aan (zo kalm als mogelijk is) en we zien vanzelf wel weer een post verschijnen.

  2. Rustig aan doen en denken aan je gezondheid. Merk nu ook dat een pup toch heel veel werk en vermoeiend (maar leuk!) is, maar dan heb ik er nog niet alles bij zoals jij dat wel hebt. Je blog komt wel wanneer alles weer wat rustiger is. :)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in